Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni și condiții de utilizare

Acest document se refera la condițiile în care poate fi utilizat site-ul www.colibritour.ro.

Site-ul www.colibritour.ro este deținut și administrat în România de societatea cu capital privat SC COLIBRI TOUR SRL.

Contract între utilizator și SC COLIBRI TOUR SRL. Vă rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet a SC COLIBRI TOUR SRL (Site).

Site

Site-ul vă este oferit de Societatea Comercială SC Colibri Tour S.R.L., cu sediul social în Sebeș-Lancrăm Str. Nouă nr. 143, înregistrată la ORC - de pe lângă Tribunalul Alba cu J01/857/2003, CUI: RO 15802061, Operator date cu caracter personal Nr. 24739, Polița de asigurare OMNIASIG VIG SA, Seria I, Nr. 43702 valabilă până în 04.12.2017 cu puncte de lucru în Alba Iulia Str. Avram Iancu Nr. 3, Tel/ Fax : 0258 811244, B-dul Revoluției 1989 CF11, Tel/Fax 0358 401411, Sebeș, Str. Mihai Viteazu Nr.3, Tel./Fax : 0258 733511, Blaj, Str. Republicii Nr. 57, Tel/Fax 0258 714000 reprezentată prin Cezar Popovici, în calitate de Administrator. Vă rugăm să observați că toată corespondență privind Serviciul de Relații cu Clienții va trebui trimisă la punctul de lucru.

Acceptarea Termenilor & Condițiilor

Utilizând acest Site sunteți de acord în totalitate cu acești Termeni & Condiții, fără nici o altă restricție. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise, nu puteți utiliza acest site în nici un fel.

Serviciile SC COLIBRI TOUR SRL

SC COLIBRI TOUR SRL vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilități pentru diferite servicii turistice și vă permite să efectuați rezervarea dorită.

Puteți alege dintr-o multitudine de servicii din site având posibilitatea de a efectua rezervări de servicii turistice direct de pe site, cât și plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plăți on-line.

SC COLIBRI TOUR SRL acționează ca Agent

SC COLIBRI TOUR SRL acționează ca agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, alții (Furnizori de Servicii Turistice).

SC COLIBRI TOUR SRL nu-și asumă nicio responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

Informațiile publicate pe Site

SC COLIBRI TOUR SRL oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm să observați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând. Este necesar să consultați Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinație, că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.

SC COLIBRI TOUR SRL nu garantează că informațiile prezente pe site în legătură cu documentele de călătorie necesare (pașapoarte, vize, vaccinuri) sunt actualizate în toate situațiile. Drept urmare, este responsabilitatea Clientului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

SC COLIBRI TOUR SRL nu garantează ca informația de pe site (incluzând, dar fără a se limita la tarife, descrieri sau date) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice și nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm ca informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori. Va recomandăm să consultați site-urile oficiale ale hotelurilor sau să cereți informații actualizate agenției.

Hotelurile își rezervă dreptul de a face modificări la programul de all inclusive prezentat în site fără un avertisment prealabil.

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare efectuată pe site va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la SC COLIBRI TOUR SRL și va intra în vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plată, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigării dvs. în site, veți putea observa referiri către diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni, dar, vă rugăm să luați legătura cu SC COLIBRI TOUR SRL pentru detalii complete.

Sunteți direct responsabil pentru respectarea condițiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de check-in și check-out.

Anulări/Modificări

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic SC COLIBRI TOUR SRL despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru a putea face aceste acțiuni.

SC COLIBRI TOUR SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice acceptă toate formele de cereri scrise. SC COLIBRI TOUR SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula/modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului în concordanță cu termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), SC COLIBRI TOUR SRL își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

În funcție de termenii și condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul SC COLIBRI TOUR SRL.

SC COLIBRI TOUR SRL nu-și asumă nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe site.

SC COLIBRI TOUR SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. SC COLIBRI TOUR SRL își rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă rezervarea dvs. este plătită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervam dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane.

În cazul în care emitentul cărții dvs. de credit o cere, SC COLIBRI TOUR SRL sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de călătorie la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărții de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea rezervării, întârzierea livrării documentelor de călătorie și poate determina creșterea tarifului confirmat. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cărții dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervam dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cărții de credit, precum și un extras de cont recent.

Toate tarifele și taxele pot fluctua datorita modificării cursului de schimb.

Utilizarea Site-ului

SC COLIBRI TOUR SRL nu este responsabilă pentru aptitudinile Clientului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

SC COLIBRI TOUR SRL nu garantează că Site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte acțiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

Obligațiile utilizatorului

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

  • responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.
  • aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de iniția acțiuni juridice
  • garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase.
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site.

Newsletter

Puteți subscrie la newsletter-ul SC COLIBRI TOUR SRL, care va fi trimis către adresa dvs. de e-mail și va include noutăți și oferte speciale precum și alte informații.

Interzicerea accesului pe Site

SC COLIBRI TOUR SRL își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea SC COLIBRI TOUR SRL

SC COLIBRI TOUR SRL nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate de pe Site.

SC COLIBRI TOUR SRL este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor turistice achiziționate (exceptând cazurile de deces sau accidentele personale ale căror valoare nu are limită).

Legături către alte Site-uri

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.

SC COLIBRI TOUR SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate .

Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de SC COLIBRI TOUR SRL. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

Forță Majoră

SC COLIBRI TOUR SRL nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forță majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta SC COLIBRI TOUR SRL sau furnizorii săi.

Rata de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse și pot să nu fie întotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu să verificați ratele de schimb din ziua în care efectuați rezervarea.

Modificări asupra Site-ului

SC COLIBRI TOUR SRL poate modifica design-ul sau conținutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright și Marcă Înregistrată

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul Site-ului aparțin SC COLIBRI TOUR SRL. Materialul conținut pe Site este proprietatea SC COLIBRI TOUR SRL sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părți implicate.

Numele COLIBRI TOUR precum și celelalte mărci, logo-uri sau elemente grafice conținute în Site sunt mărci înregistrate ale SC COLIBRI TOUR SRL sau ale afiliaților săi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.

Nu aveți nici un drept sau licență de utilizare a acestor mărci înregistrate.

Dacă considerați că fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru încalcă legea dreptului de autor vă rugăm să ne sesizați acest lucru prin formularul de contact disponibil în Pagina de Contact, menționând pagina și conținutul care contravin legii. SC COLIBRI TOUR SRL utilizează materiale promoționale puse la dispoziție de terți și nu poate controla sau verifica originea acestora. SC COLIBRI TOUR SRL va retrage imediat din paginile site-ului său orice material ilegal și va informa partea vătămată despre acest lucru.

Confidențialitate

Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către SC COLIBRI TOUR SRL sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a SC COLIBRI TOUR SRL.

Politica de confidențialitate

Aceasta politica de confidențialitate arata cum SC COLIBRI TOUR SRL colectează și utilizează datele personale pe care le furnizați pe website-ul nostru www.colibritour.ro. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește folosirea de către SC COLIBRI TOUR SRL a datelor dumneavoastră personale și pașii pe care îi puteți urma pentru a accesa aceste informații și pentru a solicita ca noi sa le corectăm sau să le ștergem. Dacă aveți întrebări în legătură cu această politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.

Datele personale colectate sunt utilizate de SC COLIBRI TOUR SRL exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale față de turiști, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificărilor către unitățile hoteliere, alți tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai dacă serviciile achiziționate de clienți impun acest lucru. SC COLIBRI TOUR SRL nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate mai sus.

Nota de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC COLIBRI TOUR SRL va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

Conform Legii nr. 677/2001, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Dezvăluirea informațiilor personale

Vom dezvălui datele dumneavoastră personale unor terțe părți asa cum este descris mai sus în aceasta politica de confidențialitate. De asemenea, vom dezvălui datele dumneavoastră personale în cazul în care legea ne-o cere sau dacă suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale SC COLIBRI TOUR SRL.

Securitate

SC COLIBRI TOUR SRL se preocupă să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele proprii. Vă rugăm să fiți conștienți totuși ca nici o informație transmisa via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrați date personale online. Pagina web www.colibritour.ro utilizează criptarea prin protocolul SSL (https) pentru navigarea în interiorul site-ului. De asemenea SC COLIBRI TOUR SRL utilizează protocolul de criptare SSL pentru pagina de confirmare a plății cu cardul, înainte ca această confirmare să fie trimisă spre procesare către Romcard. SC COLIBRI TOUR SRL nu primește și stochează date legate de cardurile clienților, acestea fiind trimise exclusiv către Romcard prin sistemul 3D Secure.

Link-uri către alte web site-uri

Site-ul nostru poate include link-uri către alte web site-uri ale căror politică de confidențialitate diferă de cea a SC COLIBRI TOUR SRL. Dacă trimiteți date personale către oricare dintre aceste site-uri, informațiile dumneavoastră cad sub incidența declarației lor de confidențialitate. Declarația de confidențialitate a SC COLIBRI TOUR SRL nu se aplica informațiilor pe care le trimiteți pe acele site-uri. Va încurajăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate a oricărui web site pe care îl vizitați.

Cookie-urile

Cookie-ul reprezinta un fișier de tip ".txt", oferite browser-ului dumneavoastră de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavoastră. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriți acest lucru, puteți seta browser-ul dumneavoastră ca să fiți anunțați de fiecare data când primiți câte un cookie sau să refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important să știți că dacă ați setat browser-ul să refuze cookie-urile, nu veți putea face rezervări în site-ul SC COLIBRI TOUR SRL. Pe lângă cookie-urile setate de SC COLIBRI TOUR SRL, site-ul nostru folosește serviciile AddThis pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri și serviciile Facebook și Google pentru media sharing și statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la înțelegerea și folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca aceasta terță parte să downloadeze cookie-uri în computerul dumneavoastră, care sa-i permită să strângă date statistice referitoare la conținutul personalizat și pentru monitorizarea campaniilor desfășurate de aceștia.

SC COLIBRI TOUR SRL nu poate controla și nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastră, instalate de o terță parte.

Newslettere

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de către SC COLIBRI TOUR SRL se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.

Probleme sau întrebări

Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios și vom încerca să le rezolvăm. Pentru orice alte întrebări legate de politica noastră de securitate a datelor, sau dacă aveți probleme sau reclamații, vă rugăm să ne contactați.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa noastră specificata în pagina de Contact sau puteți trimite cererea prin intermediul mesageriei electronice la adresa office@colibritour.ro.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Dacă modificăm această politică de confidențialitate în moduri care vă afectează datele personale de identificare pe care le-am colectat pe site-ul nostru, vom publica acele modificări în acest spațiu și vă vom sfătui în legătură cu opțiunile pe care le aveți ca rezultat al acelor modificări. Data ultimei publicări este afișată în partea de sus a acestei pagini.

Politica de Securitate

SC COLIBRI TOUR SRL utilizează tehnologie securizata pentru a proteja informațiile dvs. personale și tranzacțiile financiare. SC COLIBRI TOUR SRL se conformează procedurilor și standardelor de securitate stipulate în Politica de Securitate a SC COLIBRI TOUR SRL.

Achizițiile online nu mai sunt de mult o noutate. Dacă veți alege să plătiți cu cartea de credit, detaliile cărții dvs. de credit sunt criptate în timpul tranzacției, determinând o securitate mărită.

SC COLIBRI TOUR SRL utilizează tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigură proceselor de achiziționare online prin intermediul cărții de credit, o securitate mărită.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

SC COLIBRI TOUR SRL își rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabila către Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernantă

Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între Client și SC COLIBRI TOUR SRL și este guvernat de legile din România.