Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sistem audioghid profesionale


Date generale:

Sistemul audio ghid fara fir este format dintr-un emițător audio și un set de receptoare, ceea ce îl face foarte potrivit atât pentru conferințele internaționale care necesită suport pentru traduceri în mai multe limbi dar si pentru gestionarea cu ușurință a grupurilor de turisti aflați în circuite sau excursii ghidate.Acesta este cel mai nou produs din categoria sa. Menține funcțiile esențiale ale produselor similare din generațiile anterioare (raza mare de operare, sunet clar, gama larga de canale) însă designul inovator al noii serii vine cu locașuri noi destinate conexiunii și încărcării dispozitivelor precum și intrari duble pentru emițătoare, astfel încât doi ghizi pot vorbi si pot fi auziți simultan.

Caracteristici:

Număr nelimitat de receptoare fără fir pentru fiecare emițător.Disponibilitatea unui emițător staționar cu funcționalități de player MP3 având posibilitatea de a mixa sunetul de la două emițătoare.Microchipuri cu tehnologie avansată care asigură eliminarea zgomotelor precum și aspectul compact.Emițătorul dispune de funcție mute si 2 intrări pentru voce și redare fișiere. Permite astfel ca doi ghizi să vorbească în același timp.Dispune de o baterie reîncărcabila Lithium de mare capacitate, dar totuși foarte ușoară.Raza de operare de peste 200 de metri de la emițător la receptori (în câmp deschis fără obstacole).Până la 50-100 de canale independente, până la 20 pot funcționa simultan în aceeași locație.Încărcător multi-unit cu funcție drop in.Design subțire și compact, ușor de transportat și gestionat.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Date tehnice emițător


Banda
794-806 MHz, 902-915 MHz,823-832 MHz, 863-865 MHz sau 2.4 GHz

Frecvența răspuns
20-16 kHz for UHF, 20-10 kHz for 2.4 GHz

Putere ieșire
10 dBm

Sensibilitate
-115 dBm

Distanță
150 m for UHF (câmp deschis/fără interferențe), 50-80 m for 2.4 GHz

Raport semnal/zgomot
>60 db

Intrare
3.5mm, mic/audio

Ieșire
3.5mm, cască/audio

Canale
50-60 for UHF (10-25 funcționează simultan în aceeași locație), 83 în 2.4 GHz

Alimentare cu energie
3.7V; baterie reîncărcabilă Lithium; 18-32 ore de viață a bateriei pentru receptor; timp de încărcare 4 ore

Dimensiuni
52mm x 72mm x 16mm

Greutate
45 grame (baterie inclusă)