Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecia

Kilometrii de plaje cu nisip fin sau cu nisip și pietriș, distinse cu clasificarea Blue Flag, fac ca alegerea locului de plaja să nu fie o sarcina deloc ușoară.Fiecare loc din Grecia este unic și de un farmec aparte, pornind de la plajele mai mult sau mai putin amenajate, trecând apoi la golfurile paradisiace sau chiar la peșterile ascunse de privirile uneori prea putin curioase ale turiștilor. Toate aceste “comori” determina anual milioane de turiști sa caute insulele și stațiunile frumoasei Elada....

Citeste mai mult

Grecia


Kilometrii de plaje cu nisip fin sau cu nisip și pietriș, distinse cu clasificarea Blue Flag, fac ca alegerea locului de plaja să nu fie o sarcina deloc ușoară.
Fiecare loc din Grecia este unic și de un farmec aparte, pornind de la plajele mai mult sau mai putin amenajate, trecând apoi la golfurile paradisiace sau chiar la peșterile ascunse de privirile uneori prea putin curioase ale turiștilor. Toate aceste “comori” determina anual milioane de turiști sa caute insulele și stațiunile frumoasei Elada.
Pasionații de gastronomie se regăsesc și ei pe lista celor care aleg aceasta destinație în primul rând datorita savorii preparatelor mediteraneene , fiind binecunoscut faptul ca părintele gastronomiei și autorul primei cărți de bucate din istorie este tot un grec.
Din punct de vedere spiritual Grecia oferă o experiența la fel de inedita. Călătoria pe Sfântul Munte Athos, uimirea provocată de Meteora cu ale sale lăcașuri ”agățate de cer”, dar și nenumăratele biserici sau mănăstiri, pot contribui oricând la completarea programului unui sejur.

Nu rata:
  • Atena
  • Meteora
  • Plaja Myrthos