Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dubai

Dubai = lux, palmieri, plajă, apă cristalină și deșert. Toate aceste elemente îmbracă un tablou al contrastelor în care modernul se îmbină perfect cu tradiționalul oferind turiștilor o vastă posibilitate de a petrece timpul. Țara unde totul răsuna a lux, unde poți găsi tot ceea ce dorești, de la liniștea din zonele de spa și relaxare ce depășesc orice așteptări până la gălăgia din cele mai mari centre comerciale. Aici totul este la superlativ, fiind gândit în cele mai mici amănunte, de la insulele artificiale la cele mai înalte clădiri din lume, de la bijuterii, curse de cai, shopping până...

Citeste mai mult

Dubai


Dubai = lux, palmieri, plajă, apă cristalină și deșert.
Toate aceste elemente îmbracă un tablou al contrastelor în care modernul se îmbină perfect cu tradiționalul oferind turiștilor o vastă posibilitate de a petrece timpul. Țara unde totul răsuna a lux, unde poți găsi tot ceea ce dorești, de la liniștea din zonele de spa și relaxare ce depășesc orice așteptări până la gălăgia din cele mai mari centre comerciale. Aici totul este la superlativ, fiind gândit în cele mai mici amănunte, de la insulele artificiale la cele mai înalte clădiri din lume, de la bijuterii, curse de cai, shopping până la hoteluri de 6 și 7 stele, Dubai-ul reprezintă definiția luxului și al eleganței.

 Nu rata:
  • Burj Khalifa
  • Fântânile dansatoare
  • IMG Worlds of Adventure
  • zona Deira
  • Oazele de beduini