Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bulgaria

Bulgaria este țara situată la sud de România ce găzduiește anual mii de români aflați în căutare de servicii de calitate, relaxare, distracție și mâncare bună. Atracțiile majore care îi determină pe români să aleagă această destinație sunt serviciile all inclusive la un raport calitate - preț accesibil, climatul favorabil și peisajele pitorești. Vacanța în Bulgaria poate fi una dintre cele mai accesibile pe care le găsești în Europa, dar Bulgaria nu înseamnă doar mare, apa cristalină, intrare lină în mare, plaje late și nisip auriu, aceasta înseamnă și munte, natură verde, izvoare t...

Citeste mai mult

Bulgaria


Bulgaria este țara situată la sud de România ce găzduiește anual mii de români aflați în căutare de servicii de calitate, relaxare, distracție și mâncare bună. Atracțiile majore care îi determină pe români să aleagă această destinație sunt serviciile all inclusive la un raport calitate - preț accesibil, climatul favorabil și peisajele pitorești.
Vacanța în Bulgaria poate fi una dintre cele mai accesibile pe care le găsești în Europa, dar Bulgaria nu înseamnă doar mare, apa cristalină, intrare lină în mare, plaje late și nisip auriu, aceasta înseamnă și munte, natură verde, izvoare termale, centre spa și vin.
Stațiunile de ski recunoscute la nivel mondial oferă doritorilor de sporturi de iarna o vacanta perfectă, pârtiile de diferite categorii dotate cu instalațiile de ski de ultimă generație, centrele spa și wellness oferite de hotelurile din Bansko, Pamporovo, Borovets te vor determina sa te intorci și anul viitor.

Nu rata:
  • Palatul Reginei Maria, Balchik
  • Aqua Paradise Water Park Albena
  • Veliko Tarnovo