Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Malta

Malta

Malta este o destinație apreciată de către turiști, fiind înzestrată cu numeroase vestigii culturale și arhitecturale, bucurându-se de o istorie veche de mii de ani. Vechea cetate a cavalerilor maltezi este o alegere potrivită atât pentru seniorii aflați în căutare de cultură cât și de către tinerii turiști aflați în căutare de distracție, soare și viață de noapte. Îți recomand o plimbare cu barca către Blue Lagoon sau pe străduțele înguste, șerpuite care iți lasă impresia ca toate duc spre mare....

Citeste mai mult

Malta


Malta este o destinație apreciată de către turiști, fiind înzestrată cu numeroase vestigii culturale și arhitecturale, bucurându-se de o istorie veche de mii de ani. Vechea cetate a cavalerilor maltezi este o alegere potrivită atât pentru seniorii aflați în căutare de cultură cât și de către tinerii turiști aflați în căutare de distracție, soare și viață de noapte. Îți recomand o plimbare cu barca către Blue Lagoon sau pe străduțele înguste, șerpuite care iți lasă impresia ca toate duc spre mare.

Nu rata:
  • turul Vallettei
  • Laguna Albastra
  • Festa, sărbătoarea artificiilor

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 circuite

MALTA Seniori 2020 - plecare 02.02

Itinerariu: Malta

Durata: 8 nopti

Plecari: 2 februarie

MALTA Seniori 2019 - 2020

Itinerariu: Malta

Durata: 8 nopti

Plecari: 8 martie