Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Italia

Italia

Ciao bella!

Roma, Veneția, Toscana, Sicilia, Florența toate ne duc cu gândul la Italia, la bella Italia. Pizza, paste, Romeo și Julieta, limoncello, câmpurile întinse de verdele viu al culturilor fără de margini ale viilor din Toscana, plaje încălzite de soare ale Sardiniei, căldura sufletească și zâmbetul italienilor te determina sa te întorci iar și iar pe tărâmurile fermecate al Italiei. Îți propun să devii un detectiv și să vizitezi Italia, să descoperi istoria poporului roman, cultura și arhitectura, să te bucuri împreuna cu familia de peisajele spectaculoase sau să mănânci o gela...

Citeste mai mult

Italia


Ciao bella!

Roma, Veneția, Toscana, Sicilia, Florența toate ne duc cu gândul la Italia, la bella Italia. Pizza, paste, Romeo și Julieta, limoncello, câmpurile întinse de verdele viu al culturilor fără de margini ale viilor din Toscana, plaje încălzite de soare ale Sardiniei, căldura sufletească și zâmbetul italienilor te determina sa te întorci iar și iar pe tărâmurile fermecate al Italiei. Îți propun să devii un detectiv și să vizitezi Italia, să descoperi istoria poporului roman, cultura și arhitectura, să te bucuri împreuna cu familia de peisajele spectaculoase sau să mănânci o gelato, să te plimbi cu gondola pe Marele Canal din Veneția sau să te distrezi la o partidă de shopping în Milano.

 Nu rata:
  • Coloseumul din Roma
  • Turnul din Pisa
  • Coasta Amalfi
  • Toscana
  • Insula Sardinia

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Au fost gasite 8 circuite

City Break Roma

Itinerariu: Roma

Durata: 5 nopti

Plecari: 22 octombrie

Circuit Torscana - Florenta pe indelete ...

Itinerariu: Bologna

Durata: 5 nopti

Plecari: 4 octombrie

ROMA 2018 - Seniori in Cetatea eterna (03.10)

Itinerariu: Roma

Durata: 6 nopti

Plecari: 3 octombrie

Sicilia si Calabria 2018

Itinerariu: Catania

Durata: 8 nopti

Plecari: 10 octombrie

Sorrento 2018 - Toamna

Itinerariu: Napoli

Durata: 6 nopti

Plecari: 26 octombrie

Malta si Sicilia 2019

Itinerariu: Malta

Durata: 10 nopti

Plecari: 18 martie

Revelion 2019 - Roma

Itinerariu: Roma

Durata: 6 nopti

Plecari: 28 decembrie