Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecia

Grecia

Kilometrii de plaje cu nisip fin sau cu nisip și pietriș, distinse cu clasificarea Blue Flag, fac ca alegerea locului de plaja să nu fie o sarcina deloc ușoară.Fiecare loc din Grecia este unic și de un farmec aparte, pornind de la plajele mai mult sau mai putin amenajate, trecând apoi la golfurile paradisiace sau chiar la peșterile ascunse de privirile uneori prea putin curioase ale turiștilor. Toate aceste “comori” determina anual milioane de turiști sa caute insulele și stațiunile frumoasei Elada....

Citeste mai mult

Grecia


Kilometrii de plaje cu nisip fin sau cu nisip și pietriș, distinse cu clasificarea Blue Flag, fac ca alegerea locului de plaja să nu fie o sarcina deloc ușoară.
Fiecare loc din Grecia este unic și de un farmec aparte, pornind de la plajele mai mult sau mai putin amenajate, trecând apoi la golfurile paradisiace sau chiar la peșterile ascunse de privirile uneori prea putin curioase ale turiștilor. Toate aceste “comori” determina anual milioane de turiști sa caute insulele și stațiunile frumoasei Elada.
Pasionații de gastronomie se regăsesc și ei pe lista celor care aleg aceasta destinație în primul rând datorita savorii preparatelor mediteraneene , fiind binecunoscut faptul ca părintele gastronomiei și autorul primei cărți de bucate din istorie este tot un grec.
Din punct de vedere spiritual Grecia oferă o experiența la fel de inedita. Călătoria pe Sfântul Munte Athos, uimirea provocată de Meteora cu ale sale lăcașuri ”agățate de cer”, dar și nenumăratele biserici sau mănăstiri, pot contribui oricând la completarea programului unui sejur.

Nu rata:
  • Atena
  • Meteora
  • Plaja Myrthos

Filtre

Denumire circuit


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 circuite

ATENA (avion) - Revelion 2021

Itinerariu: Grecia

Durata: 6 nopti

Plecari: 29 decembrie

ATENA 2020

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 12 octombrie, 16 noiembrie

ATENA REVELION 2021 IN CAPITALA MASLINILOR pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom

Itinerariu: Grecia

Durata: 4 nopti

Plecari: 29 decembrie, 30 decembrie

Croaziera in insulele grecesti si Turcia 2021 - Paste si 1 Mai

Itinerariu: Turcia

Durata: 9 nopti

Plecari: 1 mai 2021

GRECIA 2020 - Pelerinaj la Sfantul Nectarie (avion)

Pelerinaje

Itinerariu: Grecia

Durata: 5 nopti

Plecari: 8 noiembrie