Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Majestic


Descriere

Hotel Majestic Mamaia este pozitionat in centrul statiunii, in vecinatatea hotelului Rex, la aproximativ 25 de metri de plaja. Pe langa facilitatile de cazare, hotelul dispune de spatii de restaurante cu diverse specificuri, scena pentru spectacole, piscine, loc de joaca pentru copii si club de desen pentru cei mici. Hotelul are 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer conditionat si baie cu dus. Hotel Majestic Mamaia dispune de trei restaurante in care oaspetii pot servi masa: restaurantul Majestic, restaurantul cu specific pescaresc si restaurantul "Protap". Terasele restaurantelor sunt amenajate in gradina bogata in vegetatie a complexului. Hotel Majestic Mamaia dispune de doua piscine exterioare, una pentru adulti si cealalta pentru copii. Echipa de animatori a complexului organizeaza zilnic activitati distractive in zona piscinelor. In curtea hotelului exista un loc de joaca amenajat cu saltele, trambuline, casute, leagane si tobogane, iar in holul hotelului sunt organizate activitati de pictura si desen. In fiecare seara pe terasa restaurantului Majestic se desfasoara programe artistice. Hotelul mai dispune de parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile.

Dotari camere
Camerele duble
sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, plasma TV, telefon, minibar, aer conditionat, internet, uscator de par, uscator de rufe, baie moderna cu dus, pardoseala cu gresie, cosmetice la baie. Majoritatea camerelor din cadrul hotelului sunt prevazute cu balcon mobilat. Suprafata 20 mp.Camerele duble family sunt camere duble cu suprafata mai mare (25 mp), sunt dotate cu pat matroimonial, plasma TV, telefon, minibar, aer conditionat, internet, o canapea extensibila, baie cu dus si terasa spatioasa. Pe fiecare etaj este dispusa cate o camera dubla family.
Apartamentele cuprind un spatiu generos de 40 mp si sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, chicineta si baie cu cada. Acestea pot avea vedere laterala catre mare sau catre lacul Siutghiol. Apartamentele sunt doatate cu plasma TV in ambele camere, telefon, aer conditionat si balcon. Cele doua camere sunt despartite de usa. Chicineta este dotata cu minibar, plita electrica, fierbator, chiuveta, vesel si tacamuri. Toate apartamentele sunt amplasate la ultimul etaj al hotelului.

Servicii

Servicii Demipensiune: Mic dejun bufet suedez (07:30-10:00) include apa,ceai, cafea, bauturi racoritoare; Pranz bufet suedez (13:00-15:00) include apa, ceai, cafea, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka). Aceste bauturi pot fi servite numai in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00).
Servicii All inclusive: Mic dejun bufet suedez (07:30-10:00) include apa, suc, ceai, cafea; Pranz bufet suedez (13:00-15:00) include apa, suc, ceai cafea, bauturi alcoolice; Cina bufet suedez (19:00-21:00) include bauturi non alcoolice (sucuri acidulate draft, apa, suc, ceai si cafea), bauturi alcoolice (bere draft, vin de masa draft - alb/rosu, lichior, vodca. Aceste bauturi pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (dejun 13:00-15:00 / cina 19:00-21:00).
Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina.
Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand produse culinare preparate live, bufet de salate, fructe si deserturi + surpriza bucatarului (la cina). Meniurile vor alterna astfel incat pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat. In lunile mai, iunie si septembrie, masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti in hotel.
Servicii incluse: program artistic si animatori, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, acces gratuit la piscinele descoperite (cu apa incalzita) pentru adulti si copii, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilului, aparate fitness la piscina/sauna/jacuzzi, acces gratuit la terenurile de sport intre orele 10:00-18:00.
Nou! - Bauturile racoritoare si alcoolice pot fi servite in locuri special amenajate intre orele 10:00-21:00 (all inclusive)
- umbrele/ pat cu baldachin/ hamac/ balansoar, gratuite la piscina in limita disponibilitatii.
- in perioada 30.04-04.05 si 20.05-20.06, apa din piscina pentru adulti este incalzita.
Parcare gratuita, internet wireless in complex, program artistic, pastrarea si trimiterea corespondentei, comenzi taxi.
Servicii cu plata: Salon de masaj la piscina, billiard, restaurante cu specific national si international, Restaurant protap, cafenea&narghilea, sala de conferinte. Hotelul dispune de maxim 300 de sezlonguri pe plaja contra cost - 10 lei/persoana/zi.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spa
Wi-Fi
Sala de fitness
Animatie
Piscina exterioara
Saună
Bar