Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus


Descriere




Profil: Recomandat familiilor cu copii. Economic.


Situare: Hotelul este situat In partea de sud a statiunii, In apropierea Satului de Vacanta, la 50 m de plaja larga si fina. Pozitia hotelului reprezinta un atuu pentru turistii, acesta aflandu-se In apropierea unor punct de interes turistic, a zonei comerciale Perla si a zonei de promenada a statiunii.


Info hotel: Renovat complet, Hotel Lotus pune la dispozitie 130 de camere duble si apartamente dispuse pe 4 etaje. Pe langa facilitatile de cazare, hotelul dispune de bar si parcare proprie. Hotelul nu detine restaurant.


Camerele duble sunt dotate cu: pat matrimonial sau 2 paturi, mobilier nou, TV, minibar, baie cu cadita, balcon (camere etaj), aer conditionat, pardoseala din gresie, masuta. Apartamentele au living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial.


Restaurant: Masa se serveste In restaurantele Dacia, Bella Italia sau Monte Carlo In sistem bonuri valorice sau fisa cont.


Servicii gratuite: trezirea turistilor la cerere, pastrarea obiectelor de valoare In seif, internet wireless In holul incinta.


Servicii cu plata: spalat si calcat obiecte personale, fax, xerox.


Facilitati pentru copii: Intre 0 si 10 ani, primul copil are gratuitate la cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar, al doilea copil 0 si 10 ani plateste 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii In zona: Promenada, Satul de Vacanta, Aqua Magic, Telegondola.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.