Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dorna


Descriere


All inclusive

Profil: Recomandat familiilor cu copii.


Situare: Situat in nordul statiunii Mamaia, in zona verde, la 100 m de apa marii, Complexul Dorna are o pozitie privilegiata cu vedere spre lacul Siutghiol si spre Marea Neagra.


Info hotel: Modernizat In Intregime In 2010, Complexul Dorna va ofera confort la standarde internationale, corespunzator categoriei de 3 stele. Intreg complexul este dispus in jurul unei exotice gradini interioare. Are in dotare: 2 piscine in aer liber, mini terenuri de sport (baschet, badminton, volei), tenis de masa, trambulina elastica, sala fitness.


In imediata vecinate a hotelului se afla terenuri de minigolf si tenis si un spatios loc de joaca pentru copii. larga, nisipoasa, cu intrare lina In mare. Hotelul dispune de plaja proprie (sezlongurile si umbrele de pe plaja sunt contra cost pentru turistii care nu au achizitionat pachete de cazare cu all inclusive).


Info camere: Dispune de 149 spatii de cazare astfel: 93 camere duble, 50 camere triple si 6 apartamente.Pe fiecare etaj sunt cate 4 camere conexe(cu usa comunicanta intre ele). Camerele au in dotare baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, uscator de par, frigider, telefon, seif.


Servicii de masa: Hotelul dispune de un restaurant frumos amenajat, cu specific international si o capacitate de 130 de locuri. Modul de servire al mesei este all inclusive. Masa se poate servi si pe terasa proprie.


Servicii gratuite: Parcare, acces piscine, sezlonguri si umbrele, informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese, internet wireless, sala fitness, pastrarea obiectelor de valoare,comenzi taximeter, pastrarea bagajelor.


Servicii cu plata: Spalatorie, calcatorie, convorbiri telefonice, servicii postale, servicii fax, vanzari cosmetice.


Avantaj copii: Capacitatea maxima a camerei duble matrimoniala: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 7 ani neimpliniti fara asigurarea patului suplimentar. In limita disponibilitatii se asigura patut bebe. Pentrul copilul cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani are gratuitate la cazare fara pat suplimentar, sau se achita 40% din pachetul unui adult cu pat suplimentar asigurat. Copilul cu varsta intre 7-12 ani achita 40% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar; peste 12 ani se achita 70% din tarif adult si se asigura pat suplimentar.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii In zona: Animatie pentru copii. In acest program se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face paiting, baloane modelate, clowni. karaoke pentru copii si adulti, muzica live (instrumentala si vocala), program specific in cursul cinelor tematice.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Wi-Fi
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Piscina exterioara
Aer condiționat
Bar
Adecvat pentru copii