Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Doina


Descriere

DETALII GENERALE
Hotel Doina Mamaia 3 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intre hotelurile Neptun si Sulina. Hotelul se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare camera. Hotel Doina Mamaia va ofera cazare in camere duble matrimoniale, camere duble twin si garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. O parte din camerele duble twin si toate garsonierele sunt prevazute cu aer conditionat. Restaurantul hotelului a fost renovat complet si va ofera o varietate de preparate culinare romanesti si internationale. In zona receptiei este amenajata o zona de relaxare si un bar. De asemenea, hotelul dispune de sala de internet, jocuri electronice pentru copii, mese de ping-pong si de biliard.
DOTARI CAMERE

Camerele duble King 2** sunt twin, dotate cu mobilier vechi, televizor si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Camerele duble King 2** sunt twin, dotate cu mobilier vechi, minibar, televizor, cablu TV, telefon, baie cu dus, aer confitionat. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Studio Queen este dotat cu pat matrimonial, la parter, fara aer conditionat, mobilier nou, televizor LED si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti.
Studio King este dotat cu pat matrimonial, la parter, fara aer conditionat, mobilier nou, televizor LED si cablu TV, minibar, baie cu dus, telefon international. Se pot caza maxim 2 adulti + 1 copil 6.99 ani.
Suita standard este formata din dormitor cu paturi twin si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobilier vechi. Se pot caza maxim 3 adulti.
Suita family este modernizata, formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobilier nou. Este amplasata la etajul 6-7, si poate acomoda maxim 4 adulti.
Suita studio este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa), si este dotata cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon, mobilier nou. Este amplasata la etajul 1, si poate acomoda maxim 4 adulti.
Camerele au plasa impotriva tantarilor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Lift
Sala de conferinta
Bar
Camere pentru familii