Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delfin


Descriere

DETALII GENERALE
Hotelul Delfinul Mamaia 2 stele
este amplasat in zona sudica, aproape de intrarea in statiune dinspre Delfinariu. Hotelul se invecineaza cu hotelurile Del Mar, Bavaria Blu, Dacia Sud si este incadrat de hotelurile Lotus si Pescarus. Hotelul a fost renovat in anul 2019 si ofera conditii de cazare specifice clasificarii la 2 stele. Hotel Delfinul Mamaia nu este prevazut cu restaurant propriu, insa in zona exista o multime de terase si restaurante unde puteti servi masa.

DOTARI CAMERE
Camerele din incinta Hotel Delfin Mamaia sunt prevazute cu aer conditionat, televizor LED si cablu, telefon, mini-frigider, baie cu dus.
O parte dintre camerele de la etaj sunt prevazute cu balcon mobilat. Camerele duble executive sunt modernizate integral in 2019 - tamplarie termopan, acces pe baza de cartela. Pentru camerele cu balcon se achita o taxa de 20 lei la receptie.

Nu este permis accesul cu animale de comapnie in incinta hotelului.
Facilitati copii camera dubla:
- 2 adulti si 1 copil 0-9.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 1 copil 10-13.99 ani achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (primul copil 0-9.99 ani, al 2-lea copil 10-13.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii 10-13.99 ani, primul copil achita 20% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
- copiii peste 14 ani sau al 3-lea adult achita contravaloarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
Copiii peste 5 ani se pot caza doar in camera dubla executive twin. Patul suplimentar se poate amplasa doar in camerele executive twin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Hotel aproape de plaja
Camere pentru familii