Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bavaria Blu


Descriere

AMPLASARE

Hotel Bavaria Blu 4 stele este situat pe faleza din sudul statiunii, fiind incadrat de Hotel Dacia Sud si Radio Vacanta. Renovat complet in ultimii ani, Hotelul Bavaria Blu Mamaia este o unitate moderna care va ofera conditii de cazare foarte bune. Hotelul dispune de 139 de spatii de cazare, interioare aerisite si facilitati multiple. Oaspetii au acces gratuit la piscina hotelului, beneficiind de sezlonguri si umbrele. Hotel Bavaria Blu Mamaia este deschis pe durata intregului an.

DOTĂRI

Toate camerele din incinta Hotel Bavaria Blu au in dotare grup sanitar propriu, sistem de climatizare, internet wireless, minibar, telefon, televizor, uscator de par. In plus fata de restul camerelor, garsonierele sunt dotate cu canapea extensibila.
Camerele duble cu vedere la mare si garsonierele sunt dotate cu balcon. Camerele duble situate la parter nu sunt dotate cu balcon.
Doar o parte din camerele duble standard (vedere la parcare) sunt dotate cu balcon. Dimensiuni camere duble: 18mp, dimensiuni garsoniere: 28 mp. Camerele duble economy sunt mai mici ca dimensiune si o parte din ele sunt dotate cu balcon.

Politica pet/animale de companie: Hotelul nu accepta animalele de companie .
Politica fumatului : Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (bar, foisor, terasa, piscina).
Mic dejun: Mic dejunul, in dependenta de gradul de ocupare, se serveste in regim a la carte sau bufet suedez, intervalul orar 7:30-10:00.
Taxa hoteliera: Peste tariful de cazare se va achita la receptia hotelului taxa de statiune in valoare de 1 % din prima noapte de cazare, fara TVA.
Minibar: 1. Fiecare camera pune la dispozitie un minibar incarcat cu diverse produse: bauturi racoritoare, ciocolata, vin etc.
2. Evidenta consumului este mentinuta zilnic de catre departamentul de housekeeping prin intermediul fisei de minibar, la finalul sejurului achitandu-se valoarea totala consumata.
3. Este obligatorie completarea si semnarea fisei de minibar de catre turist. 4. Scoaterea produsului din minibar sau inlocuirea este considerata drept intentie de consum si se achita.
Bunurile de valoare:
1. Fiecare camera dispunde de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.
2. Nu ne asumam raspunderea si responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale nesupravegheate.
Acces piscina: 1. Turistii cazati au acess gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00-20:00. Este strict interzisa folosirea prosoapelor din camera.
2. La cazare vor primi cardurile pentru prosoape care vor putea fi folosite la piscina. Acestea vor fi returnate la momentul check out-ului.Deteriorarea sau pierderea cardurilor se taxeaza (30 ron/buc).
3. Asigurarea cu sezlonguri se face in limita disponibilitatii si nu se fac rezervari.
Acces parcare: 1. Hotelul pune la dispozitia turistilor spatii de parcare, in limita locurilor disponibile. Pentru acestea nu se percep taxe aditionale si nu se fac rezervari.
2. Nu purtam raspundere pentru autovehiculele parcate necorespunzator, in imediata apropiere si nici pentru lucrurile lasate in interiorul acestora.

------------------------------------
Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Piscina exterioara
Sala de conferinta
Bar
Acces pentru persoane cu dizabilități
Camere pentru familii