Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo


Descriere

AMPLASARE
Hotelul Apollo Mamaia, clasificat cu 3*, isi intampina oaspetii cu un peisaj natural bogat, o ambianta relaxanta si cu oferte pentru intreaga familie.
Situat in zona de Nord a Statiunii Mamaia, la aproximativ 70 de metri de plaja, Hotelul Apollo isi rasfata turistii cu liniste si confort.

DOTĂRI CAMERE
Toate camerele hotelului sunt camere duble dotate cu 2 paturi (care se pot uni) si au balcon, grup sanitar propriu cu dus, pardoseli din gresie si tamplarie cu geam termopan. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, frigider, telefon, televizor, televiziune prin cablu si aer conditionat.Serviciile sunt asigurate conform nivelului de clasificare al hotelului de 3 stele. Curatenia in camere este asigurata zilnic iar programul de apa calda este non-stop. Hotel Apollo este destinatia ideala pentru turistii care doresc mai inainte de toate, curatenie, liniste si siguranta.

SERVICII
Hotelul dispune de bar de zi si de parcare proprie. Parcarea se ofera in limita locurilor disponibile si este gratuita.
Hotelul nu dispune de restaurant iar în pretul camerelor nu sunt incluse servicii de masa. Serviciile de masa pot fi obtinute contra cost de la unul dintre restaurantele din apropierea hotelului: Dorna, Bicaz, Siret, Vega, etc, sau la una dintre terasele aflate în apropiere: Estival, Terasa Siret, Bueno, etc.
Servicii fara plata: pastrarea obiectelor de valoare, transportul si depozitarea bagajelor, comenzi taxi, informatii turistice si culturale, informatii privind orarul mijloacelor de transport, presa locala la receptie, telefon public la dispozitia turistilor, trezirea turistilor la cerere, rezervari de locuri la restaurant, procurarea de bilete la spectacole, serviciu de comisionariat-curierat, pastrare obiecte uitate, primirea si transmiterea corespondentei si mesajelor turistilor, acordarea primului ajutor in caz de urgenta (trusa medicala), etc.
Servicii cu plata: servicii de spalatorie si calcat, curatatorie, curatat incaltamintea, vanzare de marfuri si articole de stricta necesitate, fax, copiator, închirierea de cearceafuri pentru plaja, închiriere de jucarii si articole de plaja inchiriere de umbrele pentru ploaie închiriere de jocuri (table, sah, etc.).

------------------------------------------

Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

SPA
Wi-Fi
Restaurant
Sala de fitness
Sala de conferinta
Saună
Aer condiționat
Bar
Adecvat pentru copii