Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Capitol


Descriere

AMPLASARE
Situat într-un bloc turn cu vedere la Marea Neagră, acest complex relaxat se află la 4 minute de mers pe jos de Plaja Jupiter și la 2 km de Luna Park Prichindel, care include diferite carusele și o roată mare.
DOTĂRI
Hotelul are 221 de camere duble si garsoniere, dispuse pe 14 nivele, asigurand o panorama deosebita. Camerele duble sunt dotate cu TV si minibar, parchet, covorase, tamplarie PVC, baie cu dus, aer conditionat. Garsonierele au un pat matrimonial si o canapea neextensibila, baie cu dus, aer conditionat, balcon, TV, minibar, dar nu au vedere la mare. Camerele duble superioare 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibila, sifonier, TV color, cablu TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, balcon (scaune din plastic), baie cu dus (cadita), plase pentru tantari, telefon. Camerele duble superioare au vedere spre statiune!
REGIM DE MESE
Restaurant: Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.). Micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:00, pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30, cina este servita in intervalul 19:00-22:00, iar gustariile, vor fi servite intre orele 16:30-18:00, in locuri special amenajate. Pachetul cu mic dejun include: cazare, mic dejun (bufet suedez).
Acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii - Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit in spatiile publice, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara si jacuzzi a hotelului (in imita disponibilitatii);


  • Pachetul cu demipensiune include: cazare, mic dejun si pranz sau cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse doar in timpul meselor, in restaurantul hotelului, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit in spatiile publice, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara si jacuzzi a hotelului (in imita disponibilitatii);

  • Pachetul cu all Inclusive include: cazare cu mic dejun,pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului, bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in intervalul 07.00 22.00, si gustari diverse in intervalul 16.30-18.00, acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit in spatiile publice, parcare gratuita ,acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in imita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc, tenis de masa , biciclete(in limita disponibilitatii);
  • Bauturile non-alcoolice: racoritoare , apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice autohtone: coniac, gin, vermouth alb si rosu, whisky, vodka si bere draft, vin alb/rosu draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive).In vecinatatea piscinei mai exista o terasa ,unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.Turistii care achizitioneaza pachetul ALLInclusive ,beneficiaza si de o cina,la alegere pe Terasa piscinei pe toata durata sejurului.(rezervariile se fac la receptia hotelului )

Facilitati pentru copii: Pentru camerele duble 3stele: un copil intre 0-10 ani, insotit de doi adulti, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta intre 0-10 ani achita 30% din valoarea pachetului unui adult si beneficiaza de pat suplimentar; Copiii cu varsta intre 10-14 ani achita 50% din valoarea pachetului unui adult si primesc pat suplimentar;Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si achita inregral. Pentru camerele duble superior: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, copiii cu varsta cuprinsa intre 10-18 ani beneficiaza de cazare gratuita, achita supliment la mese.

Animale de companie: Accesul cu animale mici de companie este permis daca se achita 50% din valoarea unui loc de cazare/noapte.
Atractii in zona:
Satul de Vacanta, Zodiac, Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant
Piscina exterioara
Aer condiționat
Bar
Adecvat pentru copii
All inclusive