Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Splendid

   Eforie Sud, Romania


Descriere

Complexul Splendid este situat pe faleza Mării Negre din stațiunea Eforie Sud, la o distanță de numai 50 metri de plajă. Hotelul a fost construit în anul 2006 și dispune de 25 de camere cu două paturi, cu spaţii generoase şi 3 apartamente. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, televizor, telefon, minibar, băi cu cadă, placate în întregime cu faianţă italiană. Fiecare camera este dotata cu TV prin cablu, aer conditionat si minibar. Baile private au cada si articole de toaleta gratuite. Unele camere ofera vedere la mare.

Complexul Splendid ofera o receptie deschisa nonstop, o gradina si o terasa. Facilitatile proprietatii includ un lounge comun si un depozit de bagaje. Proprietatea asigura locuri de parcare gratuite. Restaurantul complexului are Dispune de personal calificat, cu experienţă, dornic să satisfacă cele mai exigente gusturi.

COPII (in camera cu 2 adulti):
  • 0-7 ani (maxim 2 copii) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, cu pat suplimentar se achita 40% din valoarea unui loc;
  • 7-12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar;
  • peste 12 ani se achita un loc integral;
  • 7-12 ani in camerele duble superioare si apartamente achita 40% din valoarea unui loc; al 3-lea adult in camerele duble superioare si apartamente achita 50% din valoarea unui loc.

! Nu este permis accesul cu animale.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Bar