Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Pierre

   Costinesti, Romania


Descriere

AMPLASARE
Hotelul este situat la doar 20 m de plajă, fiind construit în anul 2004. Acesta pune la dispoziție 27 camere cu pat matrimonial, 1 camera cu 2 paturi, 1 apartament cu 2 dormitoare si 1 apartament cu 3 dormitoare.
DOTĂRI
Camerele beneficiaza de TV, balcon, minibar, aer conditionat si grup sanitar propriu, iar 14 camere ofera vedere spre mare. Hotelul este clasificat la 3 stele pentru tineret, echivalentul a 2 stele standard si este ales cu precadere de tineri deoarece ofera distractie si relaxare. Hotelul este micut si incantator, oferind toate serviciile si confortul necesar la cele mai rezonabile preturi. Hotelul detine o crama frumos amenajata, bar si o terasa unde puteti servi masa acompaniati de zgomotul valurilor.

MASĂ
Hotelul pune la dispoziția oaspeților șu un restaurant cu specific internațional, pentru cei vegetarieni există și meniu special. Masa poate fi asigurată și în baza sistemului FIȘĂ CONT.

Servicii gratuite:
Parcare in limite locurilor disponibile, informatii turistice.

Facilitati pentru copii: Copilul intre 0-12 ani are gratuitate la cazare fara pat suplimentar.

Animale de companie: Accesul nu este permis.











Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
Restaurant
Bar