Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic Anina, Techirghiol

   Techirghiol, Romania


Descriere

⭕️ AMPLASARE
Hotel Anina Techirghiol este amplasat în centrul orașului Techirghiol, într-o zona linistita, vis-a-vis de Manastirea Sfanta Maria si la 2 minute de mers de limanul - fluviu Techirghiol. Lacul Techirghiol, cel mai întins lac salin din România, este cunoscut pentru calitățile apei sărate (mineralizate) și a nămolului sapropelic, folosit în tratarea diferitelor maladii.

⭕️DETALII
Hotelul este construit pe 2 etaje și pune la dispoziție cazare în 39 de camere duble, acestea fiind dotate cu aer conditionat, TV cu televiziune prin satelit, minibar, baie proprie cu cada, iar unele dintre camere sunt prevăzute și cu balcon. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri, sunt servite preparate din bucătăria românească și internațională, se pot utiliza fișe cont.

⭕️ TRATAMENT
Lacul Techirghiol este un fost golf maritim izolat de mare, în timp această poziționare a dus la o puternică concentrare a sărurilor din apa de mare. Fiind atât de concentrată, apa nu se poate folosi simplă decât în cura externă, pentru băi, atât reci, cât și calde la bazin sau la cadă. Apa își exercită efectul terapeutic prin temperatura sa, prin compoziția sa chimică și prin densitatea sa crescută ce determină senzație de descărcare a greutății accentuate a membrului sau a corpului cufundat în ea.
Un factor important utilizat în procedurile de tratament este nămolul sapropelic.
Oaspetii hotelului au posibilitatea sa faca tratament in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, centru medical cu care hotelul colaboreaza. Procedurile de tratament se pot afectua de luni pana vineri.
În cadrul centrului se poate beneficia de următoarele :
✅ Kinetoterapie și Masaj
✅Hidrotermoterapie
✅Tratament ginecologic
✅ Analize de laborator
✅ Investigații Radiologice
---------------------------------------------------------
Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
Restaurant
Aer condiționat