Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Aluniș, Sovata


Descriere

⭕️ DETALII

Hotelul Aluniș pune la dispoziția turiștilor 276 locuri de cazare. Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati: TV cablu, telefon, frigider (camerele renovate), internet wireless (camerele renovate).


⭕️ TRATAMENT

Statiunea este indicata in principal celor care vor sa trateze:
✅ afectiuni ginecologice
✅ afectiuni inflamatorii si reumatismale
✅ stari posttraumatismale
✅ afectiuni ale sistemului nervos periferic


Datorita proprietatilor curative ale apelor sarate si ale namolurilor extrase din lacurile sarate din zona Sovata, statiunea a devenit destinatia recomandata în tratarea afectiunilor ginecologice si reumatismale. Cura profilactica primară in bolile aparatului genital feminin se aplica in stari de dezechilibru functional hipotalamo-hipofizar care impiedica functionarea normala a gonadelor prin defect de stimulare si determina tulburari menstruale, dismenoree, frigiditate. Rezultate favorabile se obtin prin bai cloruro-sodice la Sovata. Tratamentul balnear urmareste ameliorarea circulatiei si troficitatii organelor genitale, corectarea tulburarilor endocrine etc

Tratamentul cu factori naturali specifici statiunii Sovata este insotit de :
✅ hidroterapie
✅ electroterapie
✅ kinetoterapie
✅ masaj
✅ salino-terapie.

❗️ ❗️ ❗️Pentru reusita curei balneare, inainte de plecarea in statiune, se impune consultarea mediculuide familie (ginecolog), pentru a se preciza diagnosticul si faza de evolutie a bolii. Sosirea in statiune este bine sa aiba loc dupa ciclul menstrual (primele zile 5-6 zile), procedurile terapeutice fiind adaptate si dozate in functie de etapele acestuia.

SPA

În cadrul Wellness & SPA se poate beneficia :
✅piscină de apă dulce
✅două bazine cu apă sărată
✅saună finlandeză - infra saună
✅saună
✅solar
✅jacuzzi
✅sală de fitness
✅masa de relaxare, anticelulitic, recuperator


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Spa
Wi-Fi
loc de joacă
Restaurant
Sala de fitness
Aer condiționat