Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Tusnad, Băile Tușnad

   Baile Tusnad, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE

Hotelul Tuşnad este situat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de renume internațional atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cât și prin cadrul natural extraordinar și aerul ozonat. Stațiunea este situată în centrul țării, la 30 km de Sf Gheorghe, 60 km de Brașov și 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în apropierea Lacului Sf Ana.

📌 DETALII
Hotelul dispune de 108 camere din care 31 modernizate şi 77 camere standard de 2*, restaurant clasic, bar de zi. Hotelul este legat de baza de tratament printr-o pasarelă.Puteţi beneficia de pachete de tratament balnear de recuperare, reconfortare şi cure profilactice (tratarea şi prevenirea riscului de apariţie a bolilor cardio-vasculare, antistres, prevenirea şi combaterea obezităţii) de la 5 până la 12 zile.


📌TRATAMENT

Contextul geografic şi bogăţia factorilor terapeutici naturali, bioclima, numeroasele surse de izvoare minerale, gazele naturale şi apele termale au favorizat dezvoltarea balneologiei de specialitate medicală de tip conservator prin care se folosesc factorii naturali de cură.

Baza de tratament : ✅ kinetoterapie ✅ hidrokinetoterapie ✅ mofeta ( băi cu emanații de gaz CO2) ✅ termoterapie locală ( împachetări cu parafină ) ✅hidroterapie ( ape minerale terapeutice) ✅ electroterapie ✅ magnetoterapie ✅ultrasunete.

Afecțiuni supuse tratamentului :
📌cardiovasculare 📌reumatismale 📌boli ale sistemului nervos 📌afecţiuni digestive 📌endocrine 📌metabolice și nutriție 📌boli ale rinichiului și căilor urinare, 📌boli respiratorii şi boli profesionale.


ALTE SERVICII

🎆Personal la recepţie 24 h
🎆Coafură şi cosmetică
🎆Xerox, internet


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant