Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Olănești, Băile Olănești

   Baile Olanesti, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE
Hotel Olănești se află chiar în centrul stațiunii Băile Olănești. Hotelul este unul dintre cele mai complexe unități de cazare din stațiune, pune la dispoziția oaspeților multiple izvoare cu ape termale.
📌 DOTĂRI
Hotel Olanesti & Medical Spa a fost renovat atât interiorul cât și exteriorul acestuia în anul 2018 și pune la dispoziție 204 camere moderne : single, duble și apartamente.Majoritatea camerelor sunt dotate : birou, wifi, minibar, cabina de duș, uscător de păr, TV și pentru o priveliște panormică asupra locației pitorești în care este amplasat hotelul, camerele dispun de balcon.
📌 TRATAMENT
Bazele de tratament dotate cu echipamente si aparatura moderne permit efectuarea urmatoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie si kinetoterapie (individuala si de grup) cu aparatura speciala: bicicleta ergometrica, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie.
Deasemenea, s-au introdus următoarele terapii efectuate cu echipament de ultimă generație :
✅ Cură balneară cu apă sulfuroasă
✅ Terapie cu unde de șoc
✅ Terapie Limfatică
✅ Terapia ”Super Inductive System”



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
SPA
loc de joacă
Sala de conferinta