Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Roman


Descriere

Localizare: se afla intr-o zona foarte linistita si plina de verdeata, constructia sa fiind una deosebita si spectaculoasa. Hotel Roman** are potential turistic imens, avand o arhitectura unica, piscina la etajul 1 cu apa termala, situat intr-o zona de o frumusete aparte. Atractivitatea hotelului este data de apele termale, localizarea relativ aproape de centru si tarifele avantajoase.


Conditii de cazare:Hotelul Roman dispune de circa 170 camere duble, single si apartamente, avand un mobilier standard. Camerele sunt dotate cu bai proprii si TV.


Facilitati hotel: Hotelul dispune de:
-restaurant,
-terasa,
-bar de zi,
-parcare.
-baza proprie de tratament si SPA.
Se ofera tratament pentru diverse afectiuni printre care mentionam: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie