Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Dacia, Băile Herculane

   Baile Herculane, Romania


Descriere

📌 AMPLASARE

Hotel Dacia ** se află în centrul stațiunii Băile Herculane, într-o zonă retrasă. Această unitate de cazare are cea mai mare capacitate de cazare din stațiune, dispunând de 283 camere duble de 2*, 161 camere duble de 3* şi 4 apartamente.



📌 DOTĂRI

Această unitate de cazare are cea mai mare capacitate de cazare din stațiune, dispunând de 283 camere duble de 2*, 161 camere duble de 3* şi 4 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, telefon şi baie cu cabină de duș sau cadă iar camerele duble de 3* dispun şi de mini-bar.

📌ALTE SERVICII

🔹Bar
🔹Călcătorie
🔹Cameră de Bagaje
🔹Curățătorie
🔹Fax în Recepție
🔹Primire/Trimitere Corespondență
🔹Salină artificială
🔹Seif
🔹Servicii Concierge
🔹Serviciu Informații Turistice
🔹Serviciu Xerox
🔹Spălătorie
🔹Trezire la Cerere


📌 TRATAMENT

Principalul factor de tratament sunt apele termale și aerul ionizat. Unitatea pune la dispoziție propria bază de tratament. Baza de tratament asigură tratamente complexe pentru:
✅ afecțiuni reumatismale inflamatorii (spondilită anchilozantă)
✅ afecțiuni reumatismale degenerative spondiloză cervicală, dorsală și lombară)
✅ afecțiuni reumatismale abarticulare, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni neurologice periferice-pareze și paralizii)
✅ afecțiuni asociate (ginecologice, respiratorii, otorinolaringologice, afecțiuni ale tubului digestiv, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale)
✅ afecțiuni metabolice și de nutriție

Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical. Deasemenea, San Salina Hunedoara este amplasat în incinta hotelului Dacia şi este un element esențial pentru purificarea căilor respiratorii ale fumătorilor şi foştilor fumători, stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce iritaţiile si inflamaţiile şi calmează tusea. Salinoterapia sprijină eliminarea particulelor conţinute de fumul de ţigară, depuse pe tractul respirator şi grăbeşte vindecarea şi regenerarea căilor respiratorii. Sunt recomandate în mod regulat curele de salinoterapie pentru creşterea imunităţii organismului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Spa
Restaurant
Sala de conferinta