Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vell Mari Hotel Resort

de la
2156  1940 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere: hotelul se intinde pe o suprafata mare, oferind numaroase posibilitati de sport si programe variate. Amplasat in mijlocul unor gradini de pini, acest complex mare are o piscina in aer liber, un centru spa si 4 terenuri de paddle tennis. Este ideal pentru cei ce cauta liniste in timpul vacantei lor in Mallorca. Cei ce calatoresc cu familiile lor vor gasi, de asemenea, o locatie excelenta, cu o mare varietate de activitati de agrement si de divertisment pentru toate varstele.


Localizare: Iberostar Vell Mari este la 700 de metri de portul de agrement din Can Picafort si de plaja Son Baulo. Complexul este la doar 10 minute de mers pe jos de centrul staiunii Can Picafort cu o gama de cafenele, baruri si magazine. Palma si aeroportul orasului sunt la 50 de minute de mers cu masina de Vell Mari.


Facilitati camere: acest hotel de apartamente cuprinde un total de 211 optiuni de cazare, repartizate intr-o cladire principala cu 3 etaje si un bloc cu 2 etaje anexe. Vell Mari are un decor luminos si camere spatioase, decorate elegant pentru a crea o atmosfera primitoare. Apartamentele si studiourile au camera de zi, care serveste la randul sau ca sala de mese cu doua canapele extensibile, chicineta si dormitor spatios separat. In plus, acestea sunt dotate cu telefon, seif (contra cost), TV prin satelit, aer conditionat, baie si uscator de par.


Facilitati hotel: restaurantul Marina serveste o selectie de mancaruri din bucataria mediteraneana, in timp ce gustari si bauturi sunt disponibile la Barul Els Pins. Centru Iberostar Spa Sensation ofera servicii terapeutice, cum ar fi tratamente faciale, masaje sau programe de wellness. Hotelul ofera oaspetilor o gama larga de activitati sportive, inclusiv scuba diving, windsurfing si ciclism, precum si facilitati complete de tenis, paddle tennis, si alte sporturi fara a parasi hotelul. Alte facilitati: piscina in aer liber (una pentru copii), piscina acoperita, umbrele si sezlonguri, sala de sport, miniclub pentru copii.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: fara masa, demipensiune (cu supliment), all inclusive (cu supliment).


www.iberostar.com


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie