Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Protur Sa Coma Playa Hotel Spa


Descriere

Protur Sa Coma Playa Hotel Spa se afla la aproximativ 500 de metri de plaja. Celemai aproape baruri si restaurante pot fi gasit la distanta de aproximativ 300 de metri, magazine si supermarket langa hotel si centrul statiunii la 400 de metri distanta. In apropiere exista promenada de la malul marii, parc de agrement si parc acvatic. Hotelul are aer conditionat, receptie 24h, lobby bar, Wi-Fi, jacuzzi, parcare, gradina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, piscina pentru copii cu tobogan, piscina interioara, camera bagaje, restaurant bufet cu terasa, cafenea, bar la piscina, minigolf, teren de fotbal, teren de baschet, cursuri de aerobic, cursuri de Zumba, cursuri de yoga, bowling, biliard, badminton, tir cu arcul, fotbal de masa, alpinism si squash, teren de tenis, tenis de masa, zona spa, miniclub, spectacole si muzica live, sala de jocuri.
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: protur-hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie