Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PLAYA DE PALMA SUITES & SPA

   Playa De Palma, Spania


Descriere

Drinks & Food
Turistii pot beneficia de servicii de alimentatie in cadrul unui bufet restaurant unde se pot servi atat feluri de mancare cu specific local cat si international. Hotelul are o pozitie apropiata de restaurante, baruri si cluburi.

Localizare
Playa de Palma Suites & SPA este situat pe coasta de sud-vest a insulei baleare Palma de Mallorca in statiunea S’Arenal. Unitatea de cazare se afla la o distanta de doar 300 m de cea mai apropiata statie de autobuz, 500 m de plaja Palma, 3,3 km de Palma Aquarium si la 9 km de Aeroportul Palma de Mallorca.

Sport & Divertisment
Unitatea de cazare ofera pentru destinderea si relaxarea turistilor 2 piscine, piscina pentru copii, teren mini golf, 4 terenuri tenis si servicii SPA gratuite (sala fitness, gimnastica, baie turceasca, masaj, servicii infrumusetare). Se pot inchiria biciclete pentru turistii care vor sa se plimbe pe zona de faleza a plajei Palma.

Site web
http://www.grupotel.com/en/hotel/mallorca/playa-de-palma/playa-de-palma-suites-spa/hotel.html

Observatii:
Toate camerele sunt SUITE formate din dormitor cu pat dublu iar separat living room cu canapea si chicineta utilata complet !

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.