Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MALLORCA PALACE

de la
2612  2372 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere: acest hotel elegant este construit in stilul traditional Mallorquin. Se bucura de o locatie privilegiata in Sa Coma Cove, la jumatatea distantei dintre statiunile de pe litoralul din Cala Millor si Porto Cristo.Inconjurat de gradini luxuriante. Hotelul se afla la 250 de metri de plaja Sa Coma, intr-un golf urias de nisip. Hotelul de lux Mallorca Palace ofera un decor rafinat pentru sejurul dumneavoastra la soare. Zona de coasta din regiune are multe golfuri izolate cu nisip, unde va puteti bucura de o baie in apele limpezi ale Mediteranei.


Localizare: in statiunea Sa Coma, la o distanta de 250 metri fata de plaja si la 70 km distanta fata de orasul Palma.


Facilitati camere: hotelul ofera 99 de camera duble deluxe si 15 suite. Internet wireless este disponibil in camerele hotelului (contra cost). Acestea mai dispun de baie, balcon, uscator de par, telefon, seif(contra cost), aer conditionat, minibar, TV satelit.


Facilitati hotel: decorul hotelului imbina materiale traditionale, cum ar fi lemnul inchis si gresia din teracota, cu opere de arta realizate de artistii locali si cu sticla ornata, realizata manual. Piscina imensa din aer liber este amplasata in umbra palmierilor, iar in timpul lunilor de iarna hotelul pune la dispozitie o piscina interioara incalzita. Facilitatile oferite clientilor sunt numeroase: restaurant, bar, receptie deschisa nonstop, gradina, terasa, camere nefumatori, camere/facilitati pentru persoane cu handicap, lift, seif(contra cost), camere izolate fonic, incalzire, camera de bagaje, aer conditionat, zona pentru fumatori, sauna, sala de fitness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara, piscina in aer liber, room service, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, schimb valutar, inchirieri biciclete, Inchirieri auto.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: mic dejun, demipensiune (cu supliment) all inclusive (cu supliment).


www.mallorcapalace.com


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.