Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hipotels Hipocampo Playa ****

de la
2547  2307 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere: situat in orasul Calla Millor, in Mallorca, are 204 camere distribuite intr-o cladire de 6 etaje. Este un loc ideal pentru turistii ce doresc sa scape de monotonia oraselor si care doresc sa se bucure de un sejur plin de soare, plaja si peisaje pitoresti.


Localizare: pe malul marii, la 800 m fata de centrul statiunii, 56 km fata de aeroport si 63 km fata de orasul Palma.


Facilitati camere: toate camerele sunt dotate cu: terasa, baie privata, aer conditionat, TV-satelit, internet wi-fi (gratuit), seif(contra cost), telefon, minibar.


Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, restaurant, bar, gradina, terasa, bar la piscina , copii beneficiaza de programe de distractii oferite de echipa de animatori a hotelului sau se pot juca in piscina, pe terenul de joaca sau pe mini terenul de golf. Intre timp puteti merge la sauna sau la cada cu hidromasaj pentru a beneficia de relaxare. Daca va simtiti in plina forma, puteti utiliza sala de sport din incinta hotelului. Veti gasi de asemenea o varietate de sporturi nautice de-alungul coastei locale, precum si o serie de terenuri de golf. Alte facilitate: teren de tenis, sauna, centru spa, piscina interioara si exterioara, schimb valutar, camera de bagaje, inchirieri auto.


Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa: mic dejun, demipensiune (cu supliment).


www.hipotels.com


* Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un minim de 5 pasageri/plecare/ ruta. Daca sunt mai putin de 5 pasageri tariful se suplimenteaza cu 35 euro/persoana. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie