Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM President


Descriere

Descriere: acest complex este situat intr-o zona rezidentiala de lux si privilegiata al Alcanada. Exista un teren de golf in apropiere.Deschis in octombrie 2003, are vedere spectaculoasa la mare.Acest hotel exclusiv este singurul situat la doar cativa pasi de terenul de golf din Alcanada.
Hotelul este specializat in golf si ofera multe avantaje pentru iubitorii de golf, inclusiv reduceri speciale la cursurile de golf, aceste terenuri sunt cele mai importante din partea de nord a insulei.Puerto de Alcudia este aproape, fiind o zona comerciala si de petrecere a timpului liber, o varietate de activitati si viata de noapte se pot gasi aici.Statia de autobuz este aproape, la 100 m.Hotelul ofera un serviciu gratuit cu autobuzul la terenul de golf din Alcanada si Puerto Alcudia de mai multe ori pe zi.
Localizare: acest splendid hotel este singurul in apropiere de terenul de golf Alcanada.La numai 15 m fata de plaja, la doar 2 km de la Portul de Alcudia Palma si 60 km de la aeroport.
Facilitati camere: camere spatioase, care prezinta un decor elegant si modern.Toate au baie, uscator de par, aer condi?ionat, seif (contra cost), telefon, parchet, TV LCD prin satelit si balcon.Unele dintre ele ofera vedere la mare.Exista si camere Junior Suite, cu spatiu suplimentar si o canapea extensibila, cu vedere directa la mare.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, bar, 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii, centru spa&wellness, internet wi-fi in locuri publice, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, sala TV , casa de schimb valutar, sala de bagaje, serviciu rent-a-car si rent-a-bike.Pentru iubitorii de sport se pune la dispozitie un teren de tenis, teren de volei, camera de jocuri si posibilitatea inchirierii de biciclete si motociclete, iar cei care cauta relaxare se vor bucura de centrul spa si wellness al hotelului.Hotelul are in incinta si o discoteca.Copiii au acces la locul de joaca special dedicat, la piscina si miniclub si beneficiaza de programe de animatie.
Plaja: cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Tip masa: demipensiune, all inclusive (cu supliment)
www.saintmichel.net

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.