Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN DOWNTOWN

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Site Web
http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/dubai/dubdt/hoteldetail

Drinks & Food
Serviciile de alimentatie sunt asigurate in cadrul unui restaurant si al unui bistro unde turistii pot experimenta gusturi inedite cu specific oriental dar si international. Hotelul mai are amenajat o cafenea si un bar unde turistii se pot bucura savurand o cafea orientala sau un cocktail racoritor.

Sport & Divertisment
Pentru relaxarea si destinderea turistilor hotelul are amenajat un club de noapte unde clientii se pot distra pe o muzica buna, piscina, sauna, servicii masaj si un club fitness unde clientii pot beneficia la cerere de un trainer personal.

Localizare
Holiday Inn Downtown este localizat in orasul vibrant Dubai in centru zonei Diera Hotelul beneficiaza de o pozitie buna aflandu-se la o distande doar 500 m de statia de metrou (Rigga Metro), la 1 km de Golful Dubai, 2 km de bazar (Gold Souk), 3 km de mall si de Muzeul Dubai, 4 km de plaja Jumerah, 5 km de aeroport (Dubai International Airport), 12 km de Zoo Dubai si la 45 km de desert (Safari).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.