Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3216  2894 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.04.2024 - 15.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Ajman Saray este un complex situat pe plaja, intr-o regiune virgina a coastei din Ajman. Oaspetii care doresc sa se mentina in forma vor putea profita de o sala de fitness moderna complet utilata si isi vor putea rasfata simturile cu tratamentele de la GoCo Spa.
Localizare: Proprietatea este situata la cateva minute de mers cu masina de Aeroportul International din Sharjah. Aceasta ofera parcare privata gratuita.
Dotari camere: Toate camerele sunt decorate in nuante de crem si auriu. Fiecare ofera un balcon, un TV cu ecran plat si un iPod docking station. Suita include un living cu o masa. Baia este dotata cu o cada si un dus.
Facilitati hotel: Proprietatea are 5 restaurante si baruri care servesc mese deosebite, de la fructe de mare si specialitati libaneze la mancaruri mediteraneene si preparate la gratar. De asemenea, complexul ofera un bar pe plaja si un lounge elegant.
Website: http://www.ajmansaray.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.