Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
1918 RON
Tarif / 1 camera
Vezi Camere

Descriere

Localizare: este situat in centul statiunii Venus, la maximum 100 m de plaja, pe malul Lacului Razelm.
Conditii de cazare: ofera cazare in 206 camere duble si single, situate pe 13 niveluri.Camerele sunt dotate cu: baie cu dus, TV, frigider, aer conditionat.
Facilitati : hotelul pune la dispozitia clientilor sai: restaurant, bar cu acces pe terasa, sala conferinta, lift, parcare.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti: pentru 1 copil(0-12 ani-neimpliniti)- se acorda gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
Pentru copii peste 12 ani sau al doilea copil, indifierent de varsta, achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar;-copiii indiferent de varsta achita micul dejun integral.
Sejur de 7 nopti pentru
Camera
Masa
Pret
Plata
Anulare
Status
Rezervare

Dubla   

Grila: Standard

Dubla   

Grila: Standard 2019 MD

Dubla Standard   

Grila: 2019 mic dejun

Dubla   

Grila: Litoral 2019

Camera DBL / DBL Room    Informatii suplimentare: - in cazul in care se opteaza pentru servicii de masa sau sunt incluse in tarif, toate mesele se servesc in restaurantul propriu in sistem self-service sau a la carte - pizza, pe baza de bonuri valorice. - taxa hoteliera NU este inclusa si se achita de catre turist la receptia hotelului. - parcare cu plata la receptie (15 lei/zi).Mic dejun sub forma de tichete valorice de 30 lei/zi/persoana. Mesele se servesc in sistem self-service.

Sejur Standard - - Informatii suplimentare: - in cazul in care se opteaza pentru servicii de masa sau sunt incluse in tarif, toate mesele se servesc in restaurantul propriu in sistem self-service sau a la carte - pizza, pe baza de bonuri valorice. - taxa hoteliera NU este inclusa si se achita de catre turist la receptia hotelului. - parcare cu plata la receptie (15 lei/zi).Mic dejun sub forma de tichete valorice de 30 lei/zi/persoana. Mesele se servesc in sistem self-service.

Dubla Standard   

Grila: VARA 2019 MD

Dubla   

Grila: Standard 2019 DP

Dubla Standard   

Grila: 2019 demipensiune

Dubla Standard   

Grila: VARA 2019 DP

Dubla Standard   

Grila: VARA 2019 PC

 

* cu confirmare telefonica

Oferte asemanatoare: