Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iulia Resort


Descriere

Hotelul IULIA RESORT a fost modernizat in ultimii ani, fiind o varianta atractiva de cazare atat pentru cupluri tinere cat si pentru familii cu copii, beneficiind de gradina interioara cu loc de joaca pentru copii.
Hotel confortabil cu multiple imbunatatiri, amplasat ideal in centrul statiunii Venus, la doar 2 minute de frumoasa Plaja Espalnada, vis a vis de numeroase terase, restaurante si autoserviri situate pe malul marii, un hotel cu traditie , numarand aproape 2 decenii de excelenta si experienta in domeniu, destinat persoanelor moderne care iubesc natura, confortul si spatiile largi.
Descriere camere:
Număr total camere: 182 Duble: 174 Garsoniere: 8 - Garsoniera este de marimea unei camere duble si jumatate si dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat, TV (ecran plat), frigider. Dotari camere: aer conditionat -doar in anumite camere, TV, frigider, baie cu dus, balcon. Toate camerele sunt dotate cu mobilier modernizat.
Descriere facilitati:
parcare proprie -(in fata si in spatele hotelului, contra cost), loc de joaca pentru copii -(leagane, balansoar, tobogane); teatru pentru copii, sustinut de actori profesionisti, internet -in toate spatiile publice ale hotelului si in camere, pastrare obiecte de valoare -seif in fiecare camera, doua corpuri: Corpul A are parter si trei etaje si Corpul B are parter si un etaj; gradina interioara, centrala termica proprie. Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de maxim 60 persoane. Observaţii * La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei. Nu se admit animale de companie.
Locatie:
Hotelul este situat la 50 m de plaja, in partea de nord a statiunii, spre Cap Aurora. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se asigura in Restaurantul Esplanada. Micul dejun meniu fix cu variante de meniu. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 35.00 Lei / zi / persoana; Cina = 50.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii: - copiii 0- 17.99 ani achita 100% tarif de adult;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani achita taxa de utilitati de 12.00 Lei/ zi, fara pat suplimentar asigurat; - un copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 ani achita 48.00 Lei/ zi, pat suplimentar inclus; - primul copil cu varsta cuprinsa intre 0- 17.99 ani achita taxa de utilitati 12.00 Lei/ zi, iar al doilea copil achita 48.00 Lei/ zi, un pat suplimentar inclus; - al treilea adult achita 80% din tariful unui adult, pat suplimentar inclus; Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de maxim 60 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
Hotel aproape de plaja
Animatie
Piscina exterioara
Acces pentru persoane cu dizabilități
Camere pentru familii