Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CARMEN AZZURO


Descriere

Hotel Carmen Azzuro 4*(fost Hotel Lidia) este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii, in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii.

Hotel Carmen Azzuro a fost renovat complet in anul 2019, imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig.

Descriere camere:
Dotari camere: televizor, telefon.
/EN
Room facilities: TV, telephone.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie- gratuita, in limita locurilor disponibile, 5 nivele.

Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vară, bucurându-se de muzică live.
Programe speciale pentru copii si adulti- se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei .
Loc de joaca pentru copii – amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul hotelului.
Mic dejun - in regim bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse .
Demipensiune- mic dejun+pranz/cina in regim bufet suedez -feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala cu bufet de salate, fructe si deserturi- apa, bauturi racoritoare, vinul casei, bauturi alcoolice(whisky,vodca si gin) si bere la draft oferite doar in timpul orelor de masa in cadrul restaurantului si la barul piscinei.
Pensiune completa - All Inclusive light = mic dejun+pranz+cina in regim bufet suedez-feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala cu bufet de salate, fructe si deserturi-apa si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei (7:30-22:00), vinul casei, bauturi alcoolice(whisky si vodka), cocktail-uri: Americano, Bronx, French Connection, Incredible Hulk, Cuba Libre, Daiquiri si bere draft in intervalul 11:00-22:00 in cadrul restaurantului si la barul piscinei.

Mic dejun 07:30-09:30
Pranz 12:30-14:30
Cina 18:30-20:30

/EN provided in the hotel restaurant. Breakfast,lunch, dinner - buffet.

.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
Copii cu varsta intre 0 si 18 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar .
• 0 – 3 ani (neimpliniti) – beneficiază de gratuitate la cazare și masă.
- un copil cazat in cameră dublă cu un adult beneficiază de gratuitate la masă, cazarea se achita 100%.
• intre 3 ani– 12 ani (neîmpliniți)
-achita 57.50 lei/pers/zi in intervalele 05.05-14.07.2022/ 21.08-15.09.2022 sau 92.00 lei/pers/zi in intervalul 15.07-20.08.2022 cu pat suplimentar și 50% reducere la pachetul de masa pentru care au optat parintii.
– fără pat suplimentar beneficiază de gratuitate la cazare și 50% reducere la pachetul de masa pentru care au optat parintii.
– un copil cazat in cameră dublă cu un adult beneficiază de reducere 50% la masă, cazarea se achita 100%.
• intre 12 ani- 18 ani (neimpliniti)
- -achita 80.50 lei/pers/zi in intervalele 05.05-14.07.2022/ 21.08-15.09.2022 sau 115.00 lei/pers/zi in intervalul 15.07-20.08.2022 cu pat suplimentar și achita 100% pachetul de masa pentru care au optat parintii.
– fără pat suplimentar beneficiază de gratuitate la cazare și achita 100% pachetul de masa pentru care au optat parintii.
Intr-o camera dubla se accepta cazarea pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 si 12 ani (neîmpliniți). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea inchirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil).Se pot face si exceptii in cazul in care adultii isi dau acordul in scris asupra asumarii spatiului din camera, pentru a nu exista reclamatii ulterioare legate de acest aspect, cu incasarea serviciilor suplimentare corespunzatoare varstei copiilor. Se accepta si cazarea pentru 3 adulti doar in cazul in care se achita un loc intreg pentru cazare si masa pentru a treia persoana adulta.
Se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al copiilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Bathroom
Private bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Balcony
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Minibar
Luggage storage

Locatie