Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Del Mar Venus


Descriere

Amplasare: fostul Hotel Vulturul, apartine de la inceputul anului 2020 grupului Del Mar Hotels. Este pozitionat in zona centrala a statiunii, la 150m de plaja. Facilitati hotel: 206 camere dispuse pe 13 etaje, lift, restaurant cu 2 saloane (600 locuri) unde mesele se servesc in sistem bufet suedez cu bauturi incluse, terasa, bar, centru de conferinte, plaja privata cu sezlonguri, parcare pazita (100 locuri), Wi-Fi, loc de joaca exterior pentru copii, facilitati pentru persoane cu dizabilitati. Facilitati camere: AC, balcon, minibar, TV, Wi-Fi, baie cu uscator de par.
Descriere camere:
AC, balcon, minibar, TV, Wi-Fi, baie cu uscator de par.
Descriere facilitati:
206 camere dispuse pe 13 etaje, lift, restaurant cu 2 saloane (600 locuri) unde mesele se servesc in sistem bufet suedez cu bauturi incluse, terasa, bar, centru de conferinte, plaja privata cu sezlonguri, parcare pazita (100 locuri), Wi-Fi, loc de joaca exterior pentru copii, facilitati pentru persoane cu dizabilitati.
Locatie:
fostul Hotel Vulturul, apartine de la inceputul anului 2020 grupului Del Mar Hotels. Este pozitionat in zona centrala a statiunii, la 150m de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.