Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kamari Beach, Potos


Descriere

Localizarea unitatii de cazare
Hotelul Kamari*** este situat in afara statiunii Potos, pe plaja Agios Antonios, in zona de sud a insulei Thassos, la doar 50 de metri de plaja.
Descrierea unitatii de cazare
Aflat intr-o zona linistita a insulei Thassos, hotelul Kamari*** din Potos reprezinta locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii.
Conditii de cazare
Hotelul ofera cazare in:
camera duble superior
camere duble tip Garden
apartamente.
Camerele duble superior sunt pentru 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil pana in 8 ani, sau 3 adulti. Sunt formate din un pat dublu matrimonial si un fotoliu extenisbil. Camerele duble superior sunt situate la parter, etaj 1 si etaj 2 si au vedere laterala la mare.
Camere tip Garden cu iesire in gradina. Pot caza 3 adulti sau 3 adulti + 1 copil pana in 8 ani sau 4 adulti. Sunt formate din 2 paturi duble matrimoniale. Camerele Garden cu iesire in gradina, sunt situate la parter si au vedere catre gradina.
Suitele junior pot caza 2 adulti +1 copil pana in 8 ani. Sunt formate din un pat dublu matrimonial si canapea extenisbila. Apartamentele junior sunt situate la etaje. Doua dintre ele au vedere lateral si frontal catre mare iar celelalte 2 catre gradina.
Camerele au in dotare: TV-LCD, AC, telefon, baie cu pereti semitransparenti, balcon sau terasa, minibar, uscator de par si cosmetice de baie.

Servicii si Facilitati Hotel
Hotelul dispune de:
piscina pentru adulti, piscina pentru copii, jacuzzi
restaurant, pool bar
receptie deschisa 24/24
internet wi-fi
loc de joaca
curatatorie
sezlonguri si umbrele la piscina & la plaja
parcare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.