Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Golden Boutique Hotel


Descriere

Superb 9,7 Booking.com Primul hotel Boutique de lux din Thassos se afla pe malul marii, pe renumita Golden Beach, este locatia ideala pentru cupluri. Hotelul este „Adults Only”, permitand accesul doar persoanelor peste 18 ani. Pretul include o intrare gratuita la baia de aburi si dusul tropical, precum si un masaj de 10 minute langa piscina sau pe malul marii (per persoana). Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este unul dintre cele mai bune din Thassos si este situat pe plaja Golden Beach, la 12 km de portul Limenas. Skala Potamia se afla la 2.5 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 55 de camere are receptie 24h, depozitarea bagajelor, magazine, inchiriere masini, magazin de cadouri, seifuri, lift, salon de infrumusetare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, acces gratuit la internet WIFI, parcare publica in apropiere, spalatorie, curatatorie, calcatorie, piscina exterioara, centru Spa, sala de fitness, restaurant A la carte, bar. Sunt acceptate animalele de companie la solicitare, fara costuri suplimentare.

Facilitati camere

Camerele au balcon sau terasa mobilata, aer conditionat individual, TV satelit cu DVD, acces gratuit la internet WIFI, minibar, seif, baie spatioasa cu dus, uscator de par, halate si papuci. Camerele Junior Suite au 30 mp. Camerele Junior Suite cu piscina privata au 32 mp si au in plus chicineta, baie cu dus si cada XL si o piscina de 2 persoane pe terasa. Maisonette-le cu piscina au 50 mp, sunt dispuse pe 2 niveluri, avand la parter living si la etaj dormitor cu jacuzzi, au 2 bai spatioase si piscina pentru 2 persoane. Toate camerele au capacitate maxima de 2 adulti.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, sala de fitness, centru SPA, sporturi nautice pe plaja (contra cost).

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet (08:00-12:00). Contra cost se poate servi cina (19:00-22:00) meniu cu 5 feluri. Exista si varianta de all inclusive. Hotelul are un restaurant A la carte si un bar.

Spa & Wellness

Centrul SPA ofera gratuit sauna si baia de aburi. Contra cost: masaj, hidromosaj / jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie