Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aeolis (Astris)


Descriere

Plaja
Hotelul Aeolis dispune de plaja privata cu pietricele amenajata cu sezlonguri si umbrelute gratuite. La doar 2 km distanta de hotel de afla frumoasa plaja cu nisip Psili Ammos. Transferul la aceasta plaja se poate face cu shuttle bus-ul (gratuit).

Facilitati camere
Camerele sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat gratuit, balcon, seif, baie cu cabina de dus/cada si uscator de par, frigider, telefon, TV prin satelit, internet gratuit. Camerele sunt standard si permit cazarea a 2 copii in camera cu 2 adulti. Exista si posibilitatea unui baby cot la cerere.Camerele pot avea vedere la piscina, gradina sau mare.

Localizare
Hotelul Aeolis Thassos Palace 4* este situat in partea de sud-est a insulei Thassos, in statiunea Astris, o asezare mica si linistita, la numai 200 de metri de plaja. Distanta fata de aeroportul din Kavala este de 90 de km. Hotelul Aeolis se afla situat la 7 km de orasul Potos, iar distanta fata de cea mai aproapiata statie de autobuz este de 200 de metri.

Sport si agrement
Sporturile nautice se pot practica la o distanta de 2 km fata de hotel (contra cost). Cei care doresc animatie pe timpul noptii, pot merge in Potos, un oras cunoscut pentru numeroasele sale atractii pentru viata de noapte.

Facilitati hotel
Hotelul Aeolis Thassos Palace 4* pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, receptie deschisa 24 ore, terasa, bar, acces la internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, centru SPA, salon de infrumusetare, salade jocuri (darts, biliard), sala de fitness, sauna, piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii unde sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite, loc de joaca pentru copii, cat si un bar la piscina, schimb valutar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.