Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANDOS SAN BLAS NATURE RESORT & GOLF

   San Miguel De Abona, Spania


Descriere

Web page
http://www.sandos.com/hotel-san-blas-in-san-miguel-de-abona.htm

Localizare
Resortul este situat in partea sudica a insulei Tenerife, in statiunea San Miguel de Abona, aflandu-se la o distanta de 16,3 km de Playa de Las Americas si la 8 km de aeroport.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant bufet, doua a la carte si 4 baruri cu gustari. Unul dintre cele mai importante restaurante ale hotelului este “Cueva de Atxona”, care propune un dress code obligatoriu: casual-elegant si ofera servicii personalizate pentru turistii ce au o dieta alimentara.

Spa & Welness
Centrul SPA ofera turistilor tratamente corporale, masaj, tratamente pentru ingrijirea corpului, bunastare interioara, infrumusetare cu produse naturale si ecologice.

Sport si Divertisment
Turistii se pot delecta cu un tur in minunata rezervatie naturala, unde pot descoperii peisaje naturale uimitoare. Hotelul pune la dispozitie cursuri pentru turistii care doresc sa invete sa joace golf. Turistii ce doresc sa se relaxeze pot beneficia de SPA-ul aflat in incinta hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.