Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOVIMA LA PINTA


Descriere

LOCALIZARE: pe plaja La Pinta, ideal pentru familii ci copii, in Costa Adeje. Aeroportul Tenerife Sud este la 20 minute de mers cu masina ( 17 km ) . Puerto Colon Beach este la 100 metri de hotel, Plaja Fanabe este la 550 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de: receptie, restaurant, bar, snack bar la piscina, terasa, conexiune la internet wireless, aer conditionat, 2 piscine exterioare cu atractii acvatice pentru copii, gradina, loc de joaca pentru copii, mini club, mini disco, activitati pentru copii, parcare, inchirirere masini/biciclete. Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt luminoase, mobilate modern si atractiv pentru copii si dispun de : baie cu dus si uscator de pat, TV LCD, oglinda cosmetica, aer conditionat, mini-frigider, seif (contra-cost).
Apartamentele comfort au unul sau 2 dormitoare separate, living cu bucatarie si baie, balcon, aer conditionat, conexiune la internet wireless, telefon, seif electronic, TV prin satelit, canapea in living, bucatarie cu microunde, sana electrica, filtru de cafea, toaster.
Family apartment - special creat pentru familii au dormitor cu pat dublu, baie, bucatarie, terasa.
Superior apartment - au vedere la mare, dispun de unul sau 2 dormitoare separate, living, buacatrie, baie, balcon.
Excellence apartment - luxoase si moderne, au vedere directa la mare, dispun de unul , 2 sau 3 dormitoare, living cu aer conditionat, bucatarie si baoe, balcon spatios cu sezlonguri, prioritate la rezervari in restaurantul tematic (nelimitate), meniu de perne, 2 televizoare, expresor de cafea cu capsule.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.