Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO BLUESUN HOTEL BERULIA


Descriere

Foarte bine 8,3/10 Booking.com Bluesun Hotel Berulia 4* este unic localizata langa plaja cu vederi impresionante care va va permite sa descoperiti adevaratele delicii ale vacantei la malul Marii Adriatice croate. Statiunile Brela si Baška Voda se află la 5 minute de mers pe jos. Taxa turistica este inclusa in pret!Localizare
Bluesun Hotel Berulia 4* este unic localizata langa plaja cu vederi impresionante care va va permite sa descoperiti adevaratele delicii ale vacantei la malul Marii Adriatice croate. Statiunile Brela si Baška Voda se află la 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de un restaurant unde se pot organiza receptii de nunta, petreceri si banchete, restaurant a la carte la promenada, 2 taverne a la carte, snack bar, cafenea, bar de aperitive si bar la piscina, sala de fitness, mini-golf, tenis de masa, biliard, piscina exterioara, mini-club (in sezon), Internet, sauna, solarium, masaj.