Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE MERIDIEN LAV


Descriere

Spa & Wellness
Diocletian Spa se intinde pe o suprafata de 2500 m² ( cel mai spatios Spa din Croatia) si cuprinde 70 de camere de tratament pentru masaje, tratamente, acces gratuit la centrul wellness, epilare, machiaj etc, zone de relaxare, centru fitness, un coafor la etajul 1.

Website
www.lemeridienlavsplit.com

Drinks & Food
Cu un design elegant, modern si ferestre cu vederi exceptionale spre Marea Adriatica, Split si insulele din invecinate, Champagne Bar ofera o colectie fina de sampanii si un meniu complet de cocktail-uri, alaturi de mic gustari. Art Café cu designul sau elegant, contemporan serveste produse de patiserie si deserturi. Laguna Bar, situat in jurul piscinei si in apropiere de spa si de centrul wellness, serveste mancare sanatoasa intr-o atmosfera relaxata. 7 Palms Bar and Grill, situat pe plaja, intre palmieri, serveste pranzul sau cina (carne proaspata la gratar, peste sau fructe de mare, salate sau sandvisuri). Spalatum Restaurant este un restaurant a la carte care se inspira din bucataria mediteraneana. Pub-ul Pivinica serveste pizza traditionala si paste intr-o atmosfera relaxata.

Sport si divertisment
Un centru de sporturi nautice (ski, parasailing, banana, inchirieri barci, scufundari etc.), plaja private, centru tenis la 3 km de hotel, cursuri aerobic, cursuri Yoga, centru fitness.

Localizare
Hotelul Le Meridien Lav Split este situat pe singura plaja privata din Split, in localitatea Podstrana, in Dalmatia Centrala, la 8 km spre sud de orasul Split, la 25 km de aeroportul din Split, 11 km de Palatul lui Diocletian din Split, 80 km de Parcul National Krka, 160 km de Parcul National Plitvice, 215 km de Dubrovnik.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.