Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN NEPTUN HOTEL & DEPANDANCE


Descriere

Website
www.bluesunhotels.com/en/hotel-neptun-all-inclusive.aspx sau www.hotelneptundalmatien.com

Drinks & Food
Restaurant principal tip bufet unde se pot servi micul dejun, pranzul si cina, Restaurant „Kastelet” a la carte, situat la plaja, pizzeria „Mimoza” care serveste mancaruri traditional dalmate si italienesti, cofetaria „Viola Cake and Ice Cream Shop” aflata la promenada, Aperitif-bar “Rosa”, terasa de vara, bar la plaja “Iris”, bar la piscina “Lido”.

Localizare
Bluesun Hotel Neptun 3* reprezinta locatia ideala pentru intreaga familie, pe plaja, la 10 m de mare, printre pini si plantatii de maslini, in Tucepi, de pe Riviera Makarska, intre Split si Dubrovnik. Indiferent ca va aflati in cladirea principala a hotelului sau in unitatile adiacente, va veti bucura de frumoasa plaja din fața hotelului, precum si de diverse activitati, sport si programe de divertisment. Cei mici pur și simplu adora Bluesun Hotel Neptun unde vor descoperi o lume minunata a jocului creata special pentru ei de catre echipa de animatie.

Sport si divertisment
Slatina Sports Center, aflata in vecinatate, ofera sala de fitness, piscina exterioara si piscina interioara, piscina pentru copii, 5 terenuri de tenis, fotbal, mini-fotbal, baschet, handbal, boccia, volei de plaja, fotbal de plaja, tenis de masa, piscina exterioara si spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.