Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN HOTEL SOLINE


Descriere

Spa & Wellness
Wellness & Spa Soline de 1500 m² are un spatiu de relaxare, precum si o sauna bio si baie turceasca. Sauna finlandeza este situata pe o terasa cu o cada cu hidromasaj. La centrul de wellness exista un tepidarium, precum si un bar, o terasa la soare si o terasa interioara cu sezlonguri. Oaspetii pot rezerva diverse tratamente pe baza de saruri si plante mediteraneene aromatice.

Drinks & Food
Restaurantul hotelului serveste bufete ample la micul dejun si la cina, cu mancaruri mediteraneene si continentale. De asemenea, oaspetii pot sa viziteze taverna Posejdon de la hotelul invecinat, Berulia, precum si restaurantul Punta Rata, situat pe plaja.

Sport si divertisment
Golf situat in interior, biliard,tenis de masa, activitati de divertisment pentru adulti si copii in timpul zilei si serii, 3 piscine (o piscina interioara si o piscina pentru copii), jacuzzi, programe de fitness, pilates, baie de aburi, sauna finlandeza, biosauna, dusuri surpriza, zona de relaxare cu bai calde, bar, terasa interioara cu scaune, zona de plaja in aer liber.

Localizare
Bluesun Hotel Soline 3* este situat la doar 10 metri de plaja si mare, in Brela, pe Riviera Makarska, in mijlocul padurilor de pini, langa apele albastre si cristaline ale Marii Adriatice. Brela este renumita pentru frumusetea sa naturala de exceptie, pastrata in ciuda dezvoltarii turistice de calitate. Cele 2 obiective turistice majore din zona sunt Brela Rock si Punta Rata Beach, printre primele 10 cele mai frumoase plaje din lume, plaja premiata cu Blue Flag.

Website
http://www.bluesunhotels.com/en/hotel-soline-brela.aspx sau www.hotelsolinebrela.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.