Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Kassandra Bay


Descriere

Hotelul se afla pe plaja Megalos Vassilias,in golful Vasilias, cunoscuta si sub numele de „Plaja Regelui”, denumire data de faptul ca, in locul in care se afla astazi hotelul, exista in trecut unul dintre palatele regelui Filip al Macedoniei. Inconjurat de maslini, gradini superbe, cu camere decorate modern, hotelul este potrivit, atat pentru cupluri, cat si pentru familii. Are acces direct la plaja. Daca va doriti un sejur de rasfat acesta este locul perfect. Centrul orasului Skiathos se afla la doar 3 km de hotel, iar aeroportul la 4 km. In fata hotelului exista statie de autobuzSport si agrement
Sala de fitness, masaj, activitati si sporturi acvatice, camera de jocuri, ping-pong. Hotelul este pozitionat pe plaja Megalos Vassilias, recunoscuta si sub denumirea de “Plaja Regelui”, denumire data de faptul ca in trecut aici exista unul din palatele regelui Filip al Macedoniei. Plaja este de nisip si a fost distinsa cu "Blue Flag". Sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt gratuite atat la piscina cat si pe plaja.

Localizare
Hotelul este asezat in golful Vasilias, la doar cativa pasi de mare, in inima unui peisaj pitoresc, inconjurat de maslini si pini. Sunt 3 km pana in centrul orasului, 4 km pana la aeroport insa foarte aproape de hotel este o statie de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.