Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL EXCELSIOR BOUTIQUE

   Str Octavian Goga, Nr 13, Sinaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Excelsior Boutique 3* este situat in centrul statiunii Sinaia vis-a-vis de parcul Dimitrie Ghica. Scopul hotelului este de a oferi servicii confortabile , de a satisface dorintele oaspetilor , astfel incat sa revina in hotel si sa il recomande si altor clienti!

Dincolo de eleganta care o emana, hotelul beneficiaza de o pozitie de exceptie: in centru orasului, in imediata vecinatate a parcului “Dimitrie Ghica “ si a hotelurilor Regal 1880, Palace 4* si Caraiman 3*. Se afla la doar cateva minute de mers de Casinoul Sinaia si Manastirea Sinaia.

Descriere camere:
Hotelul Excelsior 3* este un hotel de tip boutique care va ofera servicii de calitate , confort si eleganta prin cele 36 de camere in urmatoarea structura :
• 2 apartamente
• 9 camere twin
• 23 camere matrimoniale
• 2 camere single
Camerele sunt luminoase, dotate cu TV LCD , internet wireless, mobilier frumos si confortabil pentru a va asigura o sedere cat mai placuta .
Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila, dotate cu TV LCD , internet wireless.

Indicatii auto:
Parcarea este cotra cost pe strada de acces catre hotel in limita locurilor disponibile, nu se asigura rezervare.

Atractii turistice:
Muzeul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala G. Enescu.

Servicii masa:
Micul dejun este sub forma de bufet suedez. Zilnic , in cadrul celor doua saloane de mic dejun va stau la dispozitie o multime de delicatese , care vor satisface garantat exigentele dumneavoastra culinare. Masa fisa cont se asigura in cadrul hotelului Palace care se afla la aproximativ 100 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Non-smoking rooms
TV in room
Private bathroom
Hairdryer
Free wireless internet
Heating
Soundproof rooms
Cable/Satellite TV
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Safety deposit box at reception
Credit card accepted
Luggage storage
Paid parking
Breakfast area

Locatie