Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL EXCELSIOR BOUTIQUE


Descriere

Hotelul Excelsior Boutique 3* este situat in centrul statiunii Sinaia vis-a-vis de parcul Dimitrie Ghica. Scopul hotelului este de a oferi servicii confortabile , de a satisface dorintele oaspetilor , astfel incat sa revina in hotel si sa il recomande si altor clienti!

Dincolo de eleganta care o emana, hotelul beneficiaza de o pozitie de exceptie: in centru orasului, in imediata vecinatate a parcului “Dimitrie Ghica “ si a hotelurilor Regal 1880, Palace 4* si Caraiman 3*. Se afla la doar cateva minute de mers de Casinoul Sinaia si Manastirea Sinaia.

Descriere camere:
Hotelul Excelsior 3* este un hotel de tip boutique care va ofera servicii de calitate , confort si eleganta prin cele 36 de camere in urmatoarea structura :
• 2 apartamente
• 9 camere twin
• 23 camere matrimoniale
• 2 camere single
Camerele sunt luminoase, dotate cu TV LCD , internet wireless, mobilier frumos si confortabil pentru a va asigura o sedere cat mai placuta .
Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila, dotate cu TV LCD , internet wireless.

Indicatii auto:
Parcarea este cotra cost pe strada de acces catre hotel in limita locurilor disponibile, nu se asigura rezervare.

Atractii turistice:
Muzeul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala G. Enescu.

Servicii masa:
Micul dejun este sub forma de bufet suedez. Zilnic , in cadrul celor doua saloane de mic dejun va stau la dispozitie o multime de delicatese , care vor satisface garantat exigentele dumneavoastra culinare. Masa fisa cont se asigura in cadrul hotelului Palace care se afla la aproximativ 100 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.