Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA CLUB AQUA PARK


Descriere

Web page:
http://seaclubaquapark.seagroupresorts.com/

Spa & Wellness:
Complexul dispune de un Spa & Health Club pentru mentinerea vitalitatii si bunei dispozitii a turistilor.

Drinks & Food:
Turistii pot servi masa la unul din restaurantele din incinta complexului precum restaurantul principal tip bufet, restaurantul Aqua Park si restaurantul Italian. Turistii se pot bucura si de barurile din incinta complexului precum barul de la piscina, barul de pe terasa, barul Aqua si Bikini Discoteque.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de un Aqua Park cu numeroase tobogane si piscine precum Turbo Tunnel, Freefall, Multi Slide, Flying Boats, Tsunami Slide, Space Boat, Rafting Slide, Black Hole, Elephant Slide, Mushroom, Dolphin, Octopus, Viper, Rabbit Slide, Clown & Penguin Shower si Wave Pool; de asemenea, mai pot beneficia si de centru de scufundari, tennis de masa, volei pe plaja, terenuri de tennis, aqua gym, polo pe apa, darts, boccia, lectii de dans, jocuri cu cocktailuri, step aerobic.

Localizare:
Sea Club Aqua Park este un complex de 5 stele din statiunea Sharm El Shaikh, zona Nabq si se afla la 1 km de plaja. Complexul are propriul Aqua-Park. Aeroportul International Sharm-El-Sheikh se afla la o distanta de 3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.