Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARON RESORT SHARM EL SHEIKH


Descriere

Web page:
http://baronhotels.com/HotelPage.aspx?HotelId=2&LangId=1

Spa & Wellness:
Hotelul dispune de un centru Wellness & Relaxation care cuprinde camera cu aburi, sala fitness dotata cu aparatura de ultima generatie, camere de masaj cu diferite tipuri de masaj, o selectie de tratamente pentru infrumutesare, un cort de masaj unicat situat pe plaja cu vedere spre Marea Rosie.

Sport si Divertisment:
Turistii pot juca tennis, volei pe plaja, jocuri pe plaja, polo pe apa, tennis de masa, darts, jogging si ciclism in jurul hotelului si pe plaja, sporturi nautice cu motor - schi pe apa, laser, banana, canoe, parasailing, pedalo, barca de sticla, catamaran. Centrul de Leisure va poate oferi excursii safari, excursii cu camile, echitatie, inchiriere de barci, excursii in natura.

Drinks & Food:
Turistii se pot rasfata intr-unul din multele restaurante: Sinai World Class Cuisine, Bella Vista Restaurant, Taj Mahal Restaurant, Al Sakia Seafood Restaurant, Egyptian Restaurant, The Oasis BBQ Restaurant & Grill, Palm Beach Restaurant & Lounge, The Niche Bar, Panorama Lobby Bar & Piano Lounge, Khan El Khalili Oriental Cafe, Now & Zen Dance Bar, Billiard Bar & Internet Cafe si Bedouin Dinners.

Localizare:
Hotel Baron Resort Sharm El Sheikh este situat la 8 km de aeroport, pe malul marii. Deschis în anul 1998. Hotelul dispune de 360 camere (80% cu vedere la mare).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.